Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2018, 15:50
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Prvé reakcie divákov na Infinity War chvália epickú akciu, výborného záporáka a skvelé hlášky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Žeby sa skvelý marvelovský stroj zasekol práve pri Infinity War? Snívajte ďalej.

Avenger: Infinity War vstúpi do našich kín už koncom tohto mesiaca a hoci si na prvé reakcie kritikov budeme ešte musieť počkať, pár tých diváckych už k dispozícii predsa len máme. Redakcia magazínu Joe videla síce len prvých 24 minút, ale súdiac podľa ich príspevku na Twitteri boli nadšení.

Údajne sa môžeme tešiť na množstvo epickej akcie či skvelého Thanosa a Black Order. Chýbať samozrejme nebudú ani skvelé hlášky, ktoré si údajne budeme opakovať ešte dlho po opustení kina.

Necelých 30 minút z filmu videla aj stránka Digital Spy Film, ktorá na svojom twitterovom účte označila Infinity War za „ambiciózny blockbuster“. Hrdinovia sú rozdelení na rôzne skupinky, pričom pasáže každej z nich majú na plátne svoju vlastnú atmosféru. „Scény s Guardians majú veľmi odlišný tón a soundtrack v porovnaní so scénami z New Yorku.“

Predpovedajú, že film bude veľká zábava, hoci sa posťažovali, že v prvej polhodine nevideli Hawkeya. Tom Butler poznamenal, že snímka má mnoho potenciálu pre humor a že rozpočet je rozhodne vidieť. Dodal tiež, že je skvelé vidieť všetkých marvelovských hrdinov pohromade a pozorovať ich vzájomnú interakciu.

Claire Lim napísala, že sledovať úvodnú polhodinu Infinity War bolo číre potešenie. „Len jedno slovo: wow,“ zakončila. Pochvalne sa vyjadril aj Ali Plumb z BBC:

„To, čo som videl, bolo zábavné, rýchle, vtipné a poteší to všetkých fanúšikov. A ešte dodám: oplatí sa znova si napozerať všetkých 18 predchádzajúcich filmov. Nové kostýmy Iron Mana a Spider-Mana sú skvelé. Pripravte sa aj na nejakú tú serióznosť.“

Zdá sa, že Russovci držia svoj blockbuster pevne v rukách a žiadne zaváhanie z ich strany nehrozí. Infinity War režírujú Joe a Anthony Russovci a do slovenských kín dorazí 26. apríla (duben) 2018. Všetko podstatné ohľadom príbehu sa dozviete po vstupe do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia