Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2018, 15:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Pozeraj od rána do večera seriály na Netflixe a nechaj si za to platiť. Spoločnosť hľadá zamestnancov na pozíciu snov

ZAUJÍMAVOSTI NETFLIX PRÁCA
Uložiť Uložené

Netflix ponúka zamestnanie snov pre mnohých ľudí.

Študuješ na vysokej škole, aby si v budúcnosti mohol uspieť v oblasti, o ktorej tak dlho snívaš. Na druhej strane, pri každej možnej príležitosti radšej odložíš učenie a radšej si zapneš Netflix, pričom neustále nadávaš, že ťa nikto za pozeranie seriálov neplatí. Nemusí to však byť pravda.

Práve spoločnosť Netflix v posledných dňoch zverejnila niekoľko inzerátov, ktoré sa zaručene zapáčia milovníkom seriálov aj filmov z knižnice tejto populárnej služby. Netflix v inzerátoch hľadá nových pracovníkov na pozíciu Editorial Analyst, čo síce znie vznešene a profesionálne, ale v skutočnosti budeš len pozerať seriály od rána do večera a triediť ich.

Pozeraj od rána do večera seriály na Netflixe a nechaj si za to platiť. Spoločnosť hľadá zamestnancov na pozíciu snov
Zdroj: Netflix

Služba chce očividne urobiť väčší poriadok vo vlastnej knižnici, a tak potrebuje ľudí, ktorí budú tvorbu rozdeľovať do kategórií, pridávať potrebné kľúčové slová a sumarizovať filmy aj seriály, ktoré zhliadnu. Netflix vyžaduje až 5-ročnú prax a schopnosť pracovať v tíme zameranom na plnenie termínov, pričom konkrétny plat nezverejnil.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Nemusíš sa však báť, že by spoločnosť platila minimálnu mzdu. Viac informácií nájdeš priamo v sekcii Jobs na stránke Netflixu a ak máš dostatok skúseností aj vzdelania, určite tejto pozícii daj šancu.

Domov
Zdieľať
Diskusia