Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2018, 14:19
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Do Justina Biebera v G-čku nabúral nový Range Rover. Výsledkom nehody je úsmevná bilancia

TECH JUSTIN BIEBER MERCEDES-BENZ RANGE ROVER TRIEDA G
Uložiť Uložené

Legendárna trieda G opäť raz potvrdila svoje kvality.

V uplynulých dňoch obletela kuloáre automobilových fanúšikov hŕstka fotiek z menšieho dopravného incidentu, ktorý sa stal za veľkou mlákou. Pointou záberov a následných posmeškov je fakt, že matný Mercedes-Benz triedy G sa na cestnej komunikácii očividne "nedohodol" s bielym Range Roverom, čo následne vyústilo v stret oboch vozidiel.

Úsmevné na tom všetko je to, že zatiaľ čo novučičký Velar ostal po nehode značne poškodený a nepojazdný, ikonická škatuľa neostala svojej povesti nič dlžná a vyfasovala len drobné estetické poškodenia. Krátko po príchode polície "ťuknuté" G-čko odišlo po svojich, zatiaľ čo biely Velar bolo nutné odtiahnuť. 

Súbežné s fotografiami napokon na povrch vyplávala informácia, že v bledomodrom G-čku sedel Justin Bieber, ktorý sa práve vracal zo štúdia. Čomu predchádzala nehoda, nie je úplne jasné, ako však poznamenali viacerí okoloidúci, spevácka hviezda sa okamžite snažila uistiť, či sa nikomu nič nestalo a či je všetko v poriadku. Našťastie sa indicent obišiel bez akéhokoľvek zranenia. Podľa slov svedkov sa Justin správal veľmi pohotovo a snažil sa situáciu upokojiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia