Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2018, 15:20
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Post Malone sa vozí na tanku vo vizuále na Psycho, pričom Ty Dolla $ign si užíva kokpit plnými dúškami

HUDBA
Uložiť Uložené

Číslo 5. z rebríčku Billboard Hot 100 sa dočkáva aj vizuálneho spracovania, ktoré korešponduje s názvom skladby.

Zámorská hudobná scéna je na úplne inom leveli oproti tej našej, a to aj čo sa týka videoklipov, o čom nás najnovšie presvedčil Post Malone. Stále len 22-ročný interpret pôvodom z New Yorku našiel svoj druhý domov v Los Angeles a vyzerá to tak, že teplejšia klíma mu prospieva.

Stoney totiž od svojho debutového singlu White Iverson "ubehol" poriadne dlhú trať a prináša veci, ktoré dokažu zaujať okrem bežnej populácie taktiež ľudí z fachu. Najnovším počinom  rapera je  uletená skladba Psycho so slohou od Ty Dollu $igna, pričom práve na ňu pred pár hodinami vyšiel aj vizuál.

Ten sa nesie na rovnakej vlne ako samotné dielo sčasti produkované samotným autorom, ktorý si strihol scénu na tanku alebo na zasneženom vrakovisku v kožuchu. Celý videoklip spod rúk štúdia Definate Films, nájdete nižšie a my veríme, že na album Beerbongs & Bentleys už nebudeme po prvotnom preložení čakať dlhú dobu.

"My money thick, won't ever fold
She said, "Can I have some to hold?"
And I can’t ever tell you no"

Domov
Zdieľať
Diskusia