Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2018, 17:26
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Na Slovensku sa dočkáme najlepšie hodnoteného hororu od Get Out. Hereditary sľubuje teror, ktorý budeme ešte dlho rozdýchavať

FILMY A SERIÁLY HEREDITARY
Uložiť Uložené

Debutová snímka Ariho Astera zamieri aj do slovenských kín. Vychutnajte si poriadne temný a mrazivý trailer.

Zdá sa, že sa k nám blíži veľká žánrová udalosť a najlepšie je, že si ju budeme môcť vychutnať aj v slovenských kinách. Horor Hereditary je medzi fanúšikmi jedným z najočakávanejších filmov tohto roka.

Po smrti záhadnej a uzavretej Ellen Graham, sa jej rodina ocitne v smrteľnom nebezpečenstve, v ktorom zrejme budú hrať úlohu aj nadprirodzené sily. Ellenina dcéra v podaní Toni Collette odhaľuje, že jej matka skrývala temné tajomstvo.

Na Slovensku sa dočkáme najlepšie hodnoteného hororu od Get Out. Hereditary sľubuje teror, ktorý budeme ešte dlho rozdýchavať
Zdroj: A24

Hereditary je debutovým celovečerákom Ariho Astera a uvidíme v ňom aj Gabriela Byrnea, Alexa Wolffa, Milly Shapiro, Ann Dowd a Mallory Bechtel.

Snímka si už odbila premiéru na festivale v Sundance a stretla sa s absolútnym nadšením kritikov. Momentálne má na Rotten Tomatoes rating 100% s priemerným ratingom 8.9. Stránka Metacritic uvádza hodnotenie 89%.

Žeby sa nám tu črtal podobný hit, akým bol minulý rok Get Out? Hereditary už niektorí prekrstili na "Exorcistu tejto generácie" a hovoria o ňom, ako o mimoriadne temnej a znepokojivej nočnej more, ktorá sa nám nekompromisne dostane pod kožu.

Trailer tieto slová len potvrdzuje a my sa neskutočne tešíme, že snímka zamieri aj do našich kín. Vychutnať si ju budeme môcť od 7. júna (červen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia