Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2018, 10:56
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

"Ak by pes nes*al, roztrhlo by ho," vyhlásil Peter Sagan v rozhovore. Opäť raz pobavil ľudí po celom svete

ŠPORT CYKLISTIKA INSTAGRAM PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Legendárny cyklista znovu ukázal svoj priamočiary prístup.

Je jasné, že si slovenská legenda Peťo Sagan získala srdcia národa nielen fenomenálnymi športovými výsledkami na dvoch kolesách, no tiež svojou priamočiarosťou, úprimnosťou a sympatickým humorom bez akejkoľvek pretvárky. Peťo je aktívny aj na svojom instagramovom profile, kde len nedávno publikoval úryvok videorozhovoru so známym magazínom Sportful.

Redaktora zaujímalo, čím by Peter bol, ak by sa nedostal k bicyklu a nestal sa trojnásobným Majstrom sveta. Alebo, čo by aspoň chcel robiť. Sagan sa na chvíľu zamyslel a napokon, tak ako to len on vie, jasne odpovedal: "Neviem, lebo nehľadám odpovede na otázky 'čo ak?'. Pretože ak by pes nes*al, tak by ho roztrhlo," čím sa postaral o ďalší slušný virál zo slovenskej dielne. Peťovu spontánnosť si zamiloval celý svet a vtipné video videlo už ohromných dvesto tisíc ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia