Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2018, 19:37
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

O scenár hraného Star Wars seriálu sa postará režisér Iron Mana. Jeho skúsenosti s Hviezdnymi vojnami si cení aj Lucasfilm

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ste s výberom spokojní?

Z doposiaľ dostupných informácií vieme, že Disney pripravuje viacero seriálov zo sveta Hviezdnych vojen a minimálne jeden z nich by mal byť hraným. Tým sa oproti predošlej tvorbe, ako The Clone Wars či Rebels, dostávame do úplne iných, doposiaľ nepreskúmaných vôd.

Vzhľadom na to, že nepôjde o animák, s vysokou pravdepodobnosťou nový seriál nebude nadväzovať na nedávno ukončených rebelov. Nič však nie je vylúčené.

Potešujúcou novou informáciou, ktorá nás približuje k pripravovanému hranému seriálu, je oznámenie štúdia Lucasfilm o naverbovaní Jona Favreaua (réžia The Jungle Book, Iron Man). Tento herec, režisér a producent v jednej osobe sa upísal Star Wars seriálu ako scenárista a výkonný producent.

O scenár hraného Star Wars seriálu sa postará režisér Iron Mana. Jeho skúsenosti s Hviezdnymi vojnami si cení aj Lucasfilm
Zdroj: Disney

Favreau je dlhoročným nadšencom Hviezdnych vojen. Jeho hlas ste mohli počuť aj vo fanúšikmi obľúbenom seriáli The Clone Wars, kde daboval postavu Mandaloriána Pre Viszlu.

Svoj hlas ale podľa tvrdenia režiséra Solo: A Star Wars Story, Rona Howarda, prepožičia aj v najnovšom Star Wars filme bližšie neurčenej mimozemskej postave.


Prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy tvrdí, že Favreu je tou správnou kombináciou talentovaného scenáristu, producenta a milovníka sveta Star Wars. Jeho zapojenie do projektu si preto štúdio nadmieru cení.

Favreau k tejto téme v krátkosti dodáva: „Ak by ste mi ako 11-ročnému povedali, že raz budem rozprávať Star Wars príbehy, neveril by som vám. Nemôžem sa dočkať na vhupnutie do tohto vzrušujúceho dobrodružstva."

Anketa:
Bude podľa vás Favreau pre Star Wars prínosom?
Určite áno, práca nadšenca sa ľahko spozná.
Nie, mám na to dôvodné pochybnosti.
Určite áno, práca nadšenca sa ľahko spozná.
92 %
Nie, mám na to dôvodné pochybnosti.
8 %
Domov
Zdieľať
Diskusia