Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2018, 14:56
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nakrúcanie očakávanej kriminálky The Irishman od Martina Scorseseho sa skončilo. Kedy sa snímky dočkáme?

FILMY A SERIÁLY THE IRISHMAN
Uložiť Uložené

Režisér sa správou o ukončení natáčania pochválil na Instagrame.

Martin Scorsese ukončil nakrúcanie svojho dlho pripravovaného projektu, drsnej kriminálky The Irishman. Snímka je Scorseseho srdcovou záležitosťou a vychádza z knihy I Heard You Paint Houses. Režisér sa ju na plátno pokúša dostať už mnoho rokov.

V príbehu zabijaka Franka Sheerana si hlavné úlohy zahrajú Robert De Niro, Al Pacino a Joe Pesci. Keďže sa dej odohráva v dvoch časových rovinách, Scorsese použije digitálne technológie, aby hercov omladil. Pôjde tak o najdrahší režisérov projekt v jeho kariére.

Nakrúcanie sa síce úspešne skončilo, to však neznamená, že sa Irishmana dočkáme nejako extra skoro. Snímka si totiž vyžiada výrazné post-produkčné práce, najmä čo sa týka spomínaného omladenia hercov za pomoci digitálnych efektov.

Tento proces je veľmi náročný, výsledky navyše nie sú vždy presvedčivé. Je preto pravdepodobné, že Scorsese si dá na výsledku poriadne záležať. Stále sa však počíta, že by premiéra mohla byť v roku 2019, hoci zrejme v jeho druhej polovici.

Domov
Zdieľať
Diskusia