Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2018, 1:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dorazili lákavé obrázky z 2. série Westworldu, potvrdené informácie o nových a vracajúcich sa postavách a taktiež názov samurajského sveta!

FILMY A SERIÁLY WESTWORLD
Uložiť Uložené

HBO práve odkrylo množstvo informácií o 2. sezóne Westworldu.

HBO uvoľnilo množstvo nových informácií a obrázkov z 2. série Westworldu. Nachádzajú sa tu aj menšie spoilery či novinky, ktoré by ste radšej chceli zistiť až pri pozeraní nových dielov, takže čítajte opatrne.

Jimmi Simpson sa vracia ako mladý William/Man in Black! Na obrázkoch nie je, ale je teda isté, že sa dočkáme ďalších flashbackov, čo nás čaká. Dozvieme sa tak viac informácií o jeho živote a o tom, ako sa vypracoval do pozície, kedy mohol odkúpiť podstatnú časť Delos (spoločnosť stojaca za svetom androidov). 

Horšia správa, zabudnúť môžeme na Anthonyho Hopkinsa ako doktora Forda. Ale Forda uvidíme vo flashbackov z jeho mladosti. A ďalšie ale... Hopkins omladený digitálnymi trikmi nebude. Zahrá si ho iný herec. Ten najlepší tak Westworld (možno) opustil už po prvej sérii, takže sa cez to nejako musíme preniesť. 

Zatiaľ čo budeme sledovať príbeh Williama a jeho charakterovú zmenu, jeho súčasné ja dostane novú misiu. Tajomstvo labyrintu nebolo určené jemu, no to neznamená, že vzbura androidov ho necháva chladným. 

Odporúčané
Westworld sa vracia! Pamätáš si ešte, čo sa stalo v prvých dvoch sériách? Westworld sa vracia! Pamätáš si ešte, čo sa stalo v prvých dvoch sériách? 26. februára 2020, 18:36

Potvrdené máme aj návraty dvoch ďalších postáv. Ak sa nechcete pripraviť o prekvapenie, nasledujúce dva odseky vynechajte. SPOILER: Elsie Hughes (Shannon Woodward) a šéf bezpečnosti Ashley Stubbs (Luke Hemsworth) sú nažive a v problémoch.

Eslie na konci prvej série zmizla, no a Ashley, ktorý ju šiel hľadať, skončil v zajatí akéhosi kmeňa domorodcov. Dúfali sme, že obaja prežili, ale prezradiť nám to takto lacno HBO skutočne nemuselo. Koniec SPOILERU.

A čo tí bieli roboti teasovaní v záberoch pre 2. sériu? Ide o súčasť tajného projektu Delosu. Už v pilote nám bolo povedané, že zatiaľ čo je park pre ich hostí jednou vecou, pre akcionárov a tvorcov znamená niečo úplne iné. A práve tieto tajomstvá by postupne mali vyplávať na povrch. 

Prvá časť 2. série dorazí na HBO už 22. apríla.

PS: Vo finále sme mali možnosť vidieť náznaky ďalšieho sveta. SW neznačilo Samurai World, ale Shogun World. Princíp ale ostáva rovnaký. Potvrdené máme aj to, že sa pozrieme mimo park a Delos, takže možno aj do iných parkov či reálneho okolitého sveta.

Domov
Zdieľať
Diskusia