Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2018, 21:54
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ľudské telo je božie umelecké dielo. Najsexi profil na Instagrame ťa svojou jemnou erotikou inšpiruje aj navnadí

ZAUJÍMAVOSTI EROTIKA INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Jeden z najlepších profilov na Instagrame.

Aj keď na Instagrame platia tvrdé pravidlá o zverejňovaní nahoty, stačí len zopár úprav a aj na tejto sociálnej sieti sa vieš pokochať krásnymi ľudskými telami bez oblečenia. Existuje množstvo vkusných aj nevkusných profilov, kde je nahota sexualizovaná, ale ak sa fotograf trochu posnaží a zameria sa na ľudské telo ako na umelecké dielo, výsledný produkt môže vyzerať na oveľa vyššej úrovni.

Jedným z podobných profilov na Instagrame je aj Vitacouture, ktorý zhromažďuje tvorbu mnohých fotografov z celého sveta a vo veľkom ich tvorbu zdieľa, pričom si dáva dobrý pozor na to, aby bolo všetko vkusné. Samotné motto profilu znie, že ľudské telo je božím umeleckým dielom, takže fanúšikovia komentujú skôr dokonalé krivky žien aj mužov zverejňovaných na fotografiách namiesto toho, aby pod fotky pridávali úchylné komentáre. Ak sa nad tým zamyslíme, naše telá sú skutočne neuveriteľné, či už zvnútra alebo zvonku.

Domov
Zdieľať
Diskusia