Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. februára 2018, 13:18
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Celosvetovo najuznávanejší módny časopis Vogue prichádza aj na slovenský trh

MÓDA VOGUE
Uložiť Uložené

Ikonický časopis Vogue prichádza už aj k nám.

Pod záštitou spoločnosti Condé Nast má prísť svetový časopis Vogue konečne už i na náš trh a vydávať ho bude V24 Media na čele s Michaelou Seewald a Fabrice Biundo, ktorý bol v minulosti riaditeľom magazínu Elle. Server The Business of Fashion dnes prišiel s touto zaujímavou informáciou, a dodáva, že prvé vydanie môžeme očakávať už v auguste aktuálneho roka so septembrovým číslom.

Michaela Seewald a Fabrice Biundo

Celosvetovo najuznávanejší módny časopis Vogue prichádza aj na slovenský trh
Zdroj: Condé Nast

Karina Dobrotvorskaya, prezidentka a hlavná editorka Condé Nast International, sa v rámci článku tiež vyjadrila o dôvodoch rozhodnutia vstúpiť na náš trh. „V súvislosti s domácim módnym trhom nastal ten správny moment. Spotrebitelia čakali práve na takúto luxusnú publikáciu.” Michaela Seewals sa ďalej rozhovorila: „Mojou víziou pre spoločnosť Vogue Czech Republic a Slovakia je poskytnúť platformu pre miestnych módnych návrhárov a umelcov, ktorí by takýmto spôsobom predstavili svoj vlastný jedinečný štýl a pohľad, ktorý je odrazom súčasnej českej a slovenskej kultúry.”

Odporúčané
Do výzvy #VogueCouchCouture sa mohol zapojiť každý. Módny magazín zverejnil najlepšie DIY modely pretvorené z prehliadkových mól Do výzvy #VogueCouchCouture sa mohol zapojiť každý. Módny magazín zverejnil najlepšie DIY modely pretvorené z prehliadkových mól 16. februára 2021, 16:40

Česká republika tiež od roku 2010 hostí Prague Fashion Week, na ktorom sa stretávame so širokou módnou verejnosťou a so všetkými talentmi, ktoré sú pre miestny trh významné. Pražská módna novinárka a redaktorka Kateřina Čuprová ďalej tvrdí, že je tiež domovom dynamickej dizajnérskej scény so značkami ako Laformela, Chatty alebo Jakub Polanka.

Domov
Zdieľať
Diskusia