Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2018, 13:23
Čas čítania 0:00
Marek R.

V kampani mala na sebe sveter s odkazom, že nedopuje. Teraz je druhým ruským olympijským hriešnikom

ŠPORT ZIMNÉ OLYMPIJSKÉ HRY V PEKINGU 2022
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Olympiáda tak už má štyroch dopingových previnilcov.

Tohtoročné olympijské hry už majú štyroch dopingových hriešnikov. Ako prvý sa previnil japonský rýchlokorčuliar, nasledovalo nečakané odhalenie ruského hráča curlingu, ktorý so svojou parnerkou získal bronzovú medailu, o ktorú už prišiel, tretím previnilcom bol slovinský hokejista Žiga Jeglic, ktorý sa dokonca proti nám presadil počas samostatných nájazdov, no a štvrtým hriešnikom je najnovšie ruská bobistka Naděžda Sergejevová.

Na odhalení dopingových vinníkov nie je obvykle nič zaujímavé, keďže sa to deje pomerne často, no škandál ruskej olympioničky koluje internetom z poriadne bizarného dôvodu. Ešte pred samotnými hrami sa veľa hovorilo o ruskom štátne riadenom dopingu, kvôli ktorému sa hier nezúčastnilo niekoľko športovcov a navyše reprezentanti Ruska nevystupujú pod svojou oficiálnou vlajkou.

Medzi čistými zostala aj ruská bobistka, ktorá sa navyše zúčastnila kampane Ruského olympijského výboru a v klipe zažiarila výberom svojho oblečenia. Do svojho outfitu totiž zaradila aj sveter s nápisom I don´t do doping, I am za sport

Odporúčané
Ako vyzeralo detstvo Juraja Slafkovského? Profesionál na ľade, excelentný študent a skvelý kamarát do partie Ako vyzeralo detstvo Juraja Slafkovského? Profesionál na ľade, excelentný študent a skvelý kamarát do partie 8. júla 2022, 10:00

Pozitívny nález na látku trimetazidin bol v jej tele nájdený 18. februára, 5 dní predtým sa jej testom podarilo prejsť. Ruský bobový zväz informáciu o dopingu potvrdil a taktiež informoval, že zverenkyňa užívanie tejto látky odmieta. Taktiež si uvedomujú, že to môže ovplyvniť celú olympijskú výpravu. Ani takáto výpomoc jej však nebola platná, v pretekoch obsadila až dvanáste miesto.  

V kampani mala na sebe sveter s odkazom, že nedopuje. Teraz je druhým ruským olympijským hriešnikom
Domov
Zdieľať
Diskusia