Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2018 o 22:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor zostal po poslednom rozhodnutí Mayweathera sklamaný. Odveta sa konať nebude, pretože Američan vraj na MMA nemá

ŠPORT CONOR MCGREGOR FLOYD MAYWEATHER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Odvety sa zrejme tak skoro nedočkáme.

Dlhé mesiace sa povrávalo, že sa Conor McGregor ešte postaví legendárnemu boxerovi Floydovi Mayweatherovi. Odveta bola témou číslo jeden po tom, čo Mayweather porazil írskeho bojovníka ešte v lete minulého roku, ale po odvážnych vyhláseniach prišlo sklamanie.

Floyd Mayweather síce pred pár týždňami zverejnil na svojom Instagrame video, v ktorom vstupoval do tréningového oktagonu, lenže očividne pochopil, že bude najlepšie, ak zostane na dôchodku. Conor rýchlo zistil, že Mayweather už žiadnu odvetu neplánuje a radšej si chce zachovať neprekonateľné kariérne štatistiky v podobe 50 výhier a nula prehier, a tak musel na Američanove rozhodnutie zareagovať.

Na Instagrame mu poslal dojemný odkaz o tom, ako mu je ľúto, že sa ich odveta neodohrá, ale neprestal ani s provokáciami. Naznačil, že to Mayweather zabalil po tom, čo zistil, že by v MMA nemal šancu uspieť kvôli oveľa vyšším fyzickým nárokom, a potom mu zaželal ešte krásny dôchodok.

Ír svojim fanúšikom odkázal, že sa momentálne sústredí na prípravu budúcich zápasov, o ktoré vraj nebude núdza, a aj keď neuvidíme súboj s Mayweatherom, McGregor sa nechystá spomaľovať. Svoju správu boxerovi zakončil so slovami, aby ho Mayweather prišiel objať a podpísal sa ako Senior, čím dal jasne najavo, že sa za porazeného nepokladá.

Domov
Zdieľať
Diskusia