Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2018, 15:11
Čas čítania 0:00
Richard Končol

Na Grape 2018 príde Wilkinson so živou kapelou a Noisia DJ set!

HUDBA
Uložiť Uložené

Grape sa rozbieha s ohlasovaním mien na tento ročník. Dnes začneme elektronikou.

Marec síce veľmi pomaly, ale za to isto klope na dvere a to pre nás znamená, že Grape festival začína ohlasovať svoje prvé mená na tento ročník. Grejpáci sa rozhodli rozložiť "dve karty na stôl" každý deň, teda každý deň od pondelka do piatku oznámia vždy dve mená, ktoré sa objavia na festivale.

Dnešok sme načali v znamení elektroniky - skutočne prvé potvrdené mená sú Wilkinson live a Noisia DJ set. Wilkinson sa vracia do Piešťan po 4 rokoch, no s rozdielom, že tentokrát miesto DJ setu zahrá hudbu so živou kapelou. Holanďania Noisia, ktorí vydali svoju hudbu napríklad pod Skrillexovým OWSLA či Jay Z-ho Roc Nation, sa budú chopiť pozície selektorov a prídu zahrať masívny drum & bassový DJ set. Na dnes je to všetko, zajtra pokračujeme ďalšími menami. Tešíš sa? Vychutnaj si zatiaľ legendárny Afterglow od Wilkinsona.

Domov
Zdieľať
Diskusia