Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2018, 22:10
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ak ako prvý dokončíš novú hru, získaš 1 celý Bitcoin. Kryptomena za približne 10-tisíc dolárov čaká na najšikovnejšieho hráča

TECH BITCOIN KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

BItcoin je jednoznačne lákavou odmenou.

Existuje množstvo počítačových hier, vďaka ktorým by si mohol zarobiť slušné peniaze, avšak jedna veľmi dobrá príležitosť príde už o pár dní na Steam. V dobe, kedy kryptomeny získavajú čoraz viac pozornosti, si hra Montecrypto: The Bitcoin Enigma pre nových hráčov pripravila lákavú odmenu.

Hra pozostáva z 24 logických hádaniek a poskytuje možnosť vyriešiť ich individuálne, alebo spolupracovať so svojimi kamarátmi, aby si sa dostal až na samotný koniec. V priebeh hry budú môcť hráči odhaľovať viaceré nápovedy a ak sa dokážeš efektívne spojiť so svojimi priateľmi a odhaliť si vzájomne nápovedy, o ktorých ten druhý zatiaľ ani nevie, je predsa len jednoduchšie vyriešiť hádanku.

Bitcoin pritom po pár týždňoch prepádavania nabral druhý dych a opäť sa vyšplhal na hranicu 10-tisíc dolárov, čo definitívne znie ako dostatočná motivácia na to, aby ľudia do hry investovali zopár dolárov. Grafika ani prepracovanosť hry sa samozrejme so súčasnými titulmi porovnať nedajú, ale kde inde máš šancu za svoju zručnosť vyhrať 10-tisíc dolárov, z ktorých sa o pár rokov môže stať ešte oveľa viac.

Ak ako prvý dokončíš novú hru, získaš 1 celý Bitcoin. Kryptomena za približne 10-tisíc dolárov čaká na najšikovnejšieho hráča
Zdroj: Pexels

Domov
Zdieľať
Diskusia