Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2018, 14:08
Čas čítania 0:00
Diana K

Prvý inteligentný prezervatív je na svete. Zmeria výkon, dĺžku prirodzenia a dokonca varuje aj pred pohlavnými chorobami

Uložiť Uložené

Britský i.Con kondóm, ktorý vám zmeria spálené kalórie, či dokonca vám zmonitoruje syfilis.

Ak ste si niekedy lámali hlavu nad tým, či bol váš sexuálny výkon dostatočne dobrý, no nechceli ste sa na to opýtať vašej polovičky, najnovší vynález i.Con „smart“ condom vám s radosťou odpovie pravdu. Dokonca táto nevšedná vecička dokáže zmerať veľkosť prirodzenia

Avšak nový vynález i.Con má aj ďalšiu zaujímavú funkciu. Zmonitoruje vám i vašej polovičke pohlavné choroby. Dáta zo smart kondómu sa navyše dajú preniesť do mobilného telefónu. Je potrebné pripomenúť, že sa nejedná o klasický kondóm, ktorý má chrániť pred tehotenstvom. Tento kondóm sa používa súčasne s klasickým.

Tvorcovia vynálezu ubezpečujú, že s novou hračkou budú kupujúci maximálne spokojní. O prvý inteligentný kondóm prejavilo už množstvo ľudí záujem a teší sa obľube. Stojí asi 70 EUR a je dostupný vo viacerých veľkostiach, má ročnú záruku, takže ak sa niečo pokazí, stačí len vymeniť. Tak čo, obohatíš svoj sexuálny život? 

Domov
Zdieľať
Diskusia