Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2018, 2:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Chewbacca, Millenium Falcon a zimomriavkový vizuál Star Wars. Legenda menom Han Solo ožíva v prvom traileri očakávaného prequelu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po ukrutne dlhom čase a fiasku s odstúpením režisérskeho dua Phil Lorda a Chris Millera sa k nám konečne dostal prvý trailer.

O pripravovanom spin-offe zo života známeho pašeráka s názvom Solo: A Star Wars Story sme toho doposiaľ nevedeli príliš veľa, ale aj s tými najmenšími drobnosťami sme sa s vami zakaždým podelili. S príchodom prvého teaseru sa nám ale konečne otvárajú nové obzory. 

Ako iste viete, tohto filmu sa bojíme ako čert kríža a je pravdepodobné, že (minimálne, čo sa tržieb týka), dopadne veľmi zle. Samozrejme, bojíme sa aj o kvalitu, keďže snímka mala veľké problémy v predprodukcii, počas samotného natáčania, kedy odišli režiséri Phil Lord a Chris Miller (a taktiež sa hovorilo o tom, že Alden Ehrenreich je herecké poleno), ale aj v postprodukcii, kedy sa náramne strihalo a pretáčalo. 

Avšak, Ron Howard zrejme dokázal dať film nejako dokopy. Aspoň to sa zdá z prvých uvoľnených záberov, ktoré lákajú na pestré Star Wars s mnohými zaujímavými lokáciami a snáď aj nezabudnuteľnými scénami (viď súboj s bounty hunterom). 


Spolu s Han Solom sa nalodíme na legendárnu loď Millennium Falcon a prostredníctvom série odvážnych dobrodružstiev budeme sledovať temné a nebezpečné kriminálne podsvetie. Počas nich Solo stretne svojho  budúceho verného parťáka Chewbaccu a spozná sa aj s notorickým podfukárom Landom Calrissianom. 

Role Han Sola sa ujme Alden Ehrenreich (Hail, Caesar) a postavu Chewbaccu si zahrá Joonas Suotamo (Star Wars: Force Awakens). Na scéne sa ale objavia aj populárne tváre, ako Woody Harrelson (Zombieland) s postavou Hanovho mentora Becketta, Emilia Clarke (Game of Thrones) ako záhadná Qi'Ra, Donald Glover (Atlanta) alias Lando Calrissian či Paul Bettany (Avengers) v zatiaľ bližšie neurčenej role. Slovenskí a českí diváci sa premiéry dočkajú 24. mája (květen) 2018. Čo poviete na debutový teaser? Aké sú vaše prvotné dojmy?

Chewbacca, Millenium Falcon a zimomriavkový vizuál Star Wars. Legenda menom Han Solo ožíva v prvom traileri očakávaného prequelu
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia