Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2012 o 23:10
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Chris Brown - I Don't Like (Drake diss)

HUDBA
Uložiť Uložené

To že Chris Brown a Drake sa nemajú v láske a nedávno si to takmer rozdali tvárou v tvár (takmer je v tomto prípade činí dosť veľký rozdiel). O ich poslednom súboji kde sa ich entourages trošku poťahali za vlasy a ohádzali flaškami si môžeš prečítať v tom

Chris Brown - I Don't Like (Drake diss)

Odkaz Rihanny pre Chris Browna a Drakea.

To že Chris Brown a Drake sa nemajú v láske a nedávno si to takmer rozdali tvárou v tvár (pojem takmer v tomto prípade činí dosť veľký rozdiel). O ich poslednom súboji kde sa ich entourages trošku poťahali za vlasy a ohádzali flaškami si môžeš prečítať v tomto článku. No a aby toho nebolo málo, máme tu Chris Browna na Remixe Gameovho Remixu na Cheef Keefovu skladbu I Don't Like. Brown sa odtrhol z reťaze a máme tu riadny diss track, bez subliminals (ejke-ej podprahových) narážok jednoducho naložil a "zastrielal" si na Drakea.

A fuck nigga, that’s that shit I don’t like / They throwin’ bottles, I’m throwin’ models just ’cause I give a bitch long pipe. I be singin’, he be singin’, so it’s on, fight / But hold up, I ain’t give a nigga no green light / This head up, my bread up, one on one, what you scared, bruh? / Matter fact, take care bruh, you a pussy nigga / My nigga Tunechi, yeah that nigga nice / Shout out to Nicki, man, that ass tight / Them eyebrows, man, them shits is yikes / OVO, you overdosed, screamin’ YOLO no, I live twice.

A musím uznať, že som sa celkom zasmial. Možno sa nám "rodí" skvelá hovädzinka (beef, you dumbass)?  V tomto prípade by to ale mohlo viac eskalovať a fans - samozrejme haters - sa možno dočkajú aj poriadne štiplavej odpovede s pár riadkami aj od ostatných členov Young Money. Ako to skončí? Ukáže čas. Nám ostáva dúfať, že sa reakcie dočkáme. Rihanna musí mať naozaj čarovnú, keď sa Christopher a Aubrey stále nevedia dohodnúť.

Domov
Zdieľať
Diskusia