Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2012 o 17:52
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Drake a Chris Brown si to v krvavom súboji rozdali o Rihannu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Chris Brown chodil s Rihannou. Chris zmlátil Rihannu. Drake a Rihanna spolu strávili večer - prvýkrat po Lucky Strike akcii v NYC. Rihanna Drakeovi zlomila srdce. Fireworks. Rih prešla na rockový lifestyle a zabáva sa ako to len ide. Chris požiadal o zruš

Nadpis znie trošku bulvárne, bol to aj cieľ, lebo v podstate sa nič zaujímavé nestalo. Len som chcel, aby ste mali rovnaký pocit ako ja, keď som si otvoril a následne prečítal zahraničný článok s obdobným nadpisom.

Pre niektorých, hlavne tých, ktorí dianie celebrít za veľkou mlákou nesledujú, by nasledovné riadky opisujúce včerajšiu udalosť boli nepochopiteľné a nevideli by spojenia, tak sa vám v skratke posnažím načtrtnúť situáciu, čo viedla ku včerajšiemu incidentu. Možno nejdú udalosti úplne po poradí a o úrovni pravdivosti nediskutujem, ale obraz si spravíte:


Chris Brown chodil s Rihannou. Chris zmlátil Rihannu. Drake a Rihanna spolu strávili večer - prvýkrat po Lucky Strike akcii v NYC. Rihanna Drakeovi zlomila srdce. Fireworks. Rih prešla na rockový lifestyle a zabáva sa ako to len ide. Chris požiadal o zrušenie zákazu priblížiť sa k Rihanne. Rih a Chris sú znova kamaráti a bohvie čo ešte. Jay-Z "shakeshishead". Drake a Rih sú stále kamaráti. Chris a Drake už až tak nie. Rih a jej "kamarátka tam dole" je údajne kamarátka so všetkými rapermi a celebritami. Drizzy sa vyliečil zo zlomeného srdca, zarobil pár dolárov a stal sa tvrdým chlapcom. Tu sa objavuje Meek Mill, ktorý sa (údajne) taktiež s Rihannou skamarátil, if you know what I mean. Chris a Drake si na seba navzájom vypúštajú subliminal (aka podprahové) tweety, neskôr aj priamo cielené, kde sa zdá, že Chris stále nemá Rihannu v paži a Drake a Meek Mill sa tvária, že Rihanna sa oddáva radostiam každého druhu, stačí ak máš meno a peniaze. Ešte pár detailov chýba, ale aj tak je to už dosť dlhé. Ak by bolo niečo nejasné, zanechajte komentár.

A teraz naspäť ku včerajšiemu večeru a čo sa vlastne stalo. Chris a Drake sa ocitli na rovnakom evente, kde si prišli celebrity pripiť a pogratulovať Teyana Taylor ku dealu, upísaniu sa Kanyeho Crew: G.O.O.D Music. Vo VIP sekcii, ktorá ale bola rozdelená na ďalšie sekcie sa ocitli Chris Brown, Drake, Trey Songz, Meek Mill, Wale alebo French Montana. Chris nechal poslať fľašu drahého alkoholu časti klubu, kde sedel Drake a jeho crew spoločne s Meek Millom. Ako reakcia na toto milé gesto bola letiaca flaša hneď do Chrisovej sekcie, ktorá ho pravdepodobne trafila priamo do sánky - viď foto. Po tomto sa strhla menšia bitka medzi dvoma tábormi, piati - niektorí len prizerajúci sa - skončili v nemocnici s menšími zraneniami a o chvíľu dorazila aj polícia - ale vtedy na mieste činu nebol ani jeden z hlavných aktérov.

Chris Brown sa samozrejme hneď išiel vyplakať na twitter, kde pozdielal aj fotku s následkami:

Drake a Chris Brown si to v krvavom súboji rozdali o Rihannu

Možno trajektória flaše začala práve v Meek Millovej ruke, keď po incidente tweetol niečo, čo mi prišlo celkom vtipné:

Drake a Chris Brown si to v krvavom súboji rozdali o Rihannu

Na Chrisovu fotku reagoval vtipne a trefne aj 2 Chainz:

Drake a Chris Brown si to v krvavom súboji rozdali o Rihannu

Takúto spúšť zanechali:

Drake a Chris Brown si to v krvavom súboji rozdali o Rihannu

Drake sa pripravuje na leto 2012, nezahrávaj sa sním:

Drake a Chris Brown si to v krvavom súboji rozdali o Rihannu

Sledujte Drizzyho security zo včera. Pravdepodobne si ich najal až po incidente, lebo keby boli aj pri celom dianí, tak potom nečudo, že to celé skončilo tak rýchlo a v nemocnici sa ocitli aj iba prizerajúci sa - ostatní sú pravdepodobne v márnici.

that pussy must be gooooood! lol


Update #1:

Hovorca Drakea (lol), sa vyjadril, že samotný Drake sa nezúčastnil v žiadnom fyzickom útoku ani v slovnej výmene.

Podľa ich slov, Drake bol na odchode z klubu, keď sa to celé zomlelo.


Dostali sa von aj zábery po "bitke", všetci sa zdajú byť v celku, Meek Mill je trochu otrasený, ale odchádzajú po svojich.

Ďalšie fotky z miesta:

Drake a Chris Brown si to v krvavom súboji rozdali o Rihannu

A najhoršie asi skončil Big Pat, Chris Brownov bodyguard, ktorý to schytal už aj dávnejšie. Týpek nemá štastie. Po kliknutí môžeš vidieť nemocničné lôžko a aj krv, klikaj na vlastné riziko sem. Objavili sa fotky o ďalšej odretej slečne okrem Chris Browna, ktorá dostala letiacou flašou z neznáma priamo do hlavy.

Pre tých čo radšej neklikli, tento pán je Big Pat (vpravo).

Drake a Chris Brown si to v krvavom súboji rozdali o Rihannu

Update #2:


Tu je jedno z videí, ktoré majú byť z daného večera. Ale pravdepodobne fake, nesedí oblečenie, ani počty, atď. Ževraj bolo natočené ešte vo februári. Keď bude lepšie k dispozícii, nájdete ho tu. Určite ho veľa ludí zháňa, takže je len otázkou času kedy sa objaví.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia