Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2018, 15:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mayweather prvýkrát vkročil do oktagonu a McGregor ho parádne vysmial. Odkazuje mu, aby na sebe ešte popracoval

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Odvetný súboj možno ešte nie je vylúčený.

O najväčší súboj minulého roka sa postarali Floyd Mayweather a Conor McGregor. Írsky bojovník sa nechal nahovoriť na vstup do boxerského ringu, kde sa dlho držal, ale zručnosti a skúsenosti dodnes neporazeného Mayweathera naňho boli na konci zápasu už priveľa. Napriek tomu sa nevzdal a už viackrát Mayweathera vyzval, aby prijal pozvanie na odvetu, ktorú by si McGregor veľmi rád vyskúšal.

Americký boxer preto v minulosti naznačil, že by vstup do oktagonu nemusel byť úplne vylúčený, lenže potom zase svoj názor zmenil a vyhlásil, že oktagon neprichádza do úvahy. Nedávnym videom, ktoré pridal na svoj Twitter, však Mayweather opäť zamiešal karty, pretože v ňom v posilňovni prichádza do MMA oktagonu a chvíľu sa rozcvičuje bez toho, aby čokoľvek povedal, alebo naznačil v popise videa. Na prvý pohľad by sa tak mohlo zdať, že Mayweather začína trénovať na prípadnú odvetu, čo si všimol aj McGregor a hneď mu stihol odpovedať.

Najskôr ho svojom odkaze vysmial, keď mu odkázal, aby pokračoval v tréningu a nazval ho rovno familiárne svojím synom, pričom odkaz podpísal s označením „Senior“. O hodinu neskôr potom pridal fotografiu so svojím potomkom, pod ktorú pridal popis „Fuck the Mayweathers“ a či už obaja v zákulisí skutočne pripravujú odvetu, to sa dozvieme možno až o pár mesiacov.




Domov
Zdieľať
Diskusia