Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2018, 15:24
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kritikmi milovaný horor Hereditary láka na intenzívnu pekelnú jazdu plnú prízrakov a psychologického teroru

FILMY A SERIÁLY HEREDITARY
Uložiť Uložené

Mrazivá upútavka na potenciálny hororový hit sa vám poriadne zaryje pod kožu.

Spoločnosť A24 si už stihla získať pozornosť mnohých filmových fanúšikov, keďže nám pravidelne dodáva tie najlepšie nezávislé snímky či ambiciózne artovky. Práve z jej stajne vyšli aj skvelé psychologické horory, ako Čarodejnica, It Comes at Night či Zabitie posvätného jeleňa. Teraz sa však môžeme tešiť na ďalšiu napínavú žánrovku, mysteriózny horor s názvom Hereditary.

Keď stará pani Ellen Graham zomrie, jej dcéra Annie (Toni Collette) so svojou rodinou odhaľuje záhadné a temné tajomstvá, ktoré jej matka skrývala. Zdá sa, že práve Anniena rodina zdedila po mŕtvej Ellen aj záhadné sily, ktoré sa začínajú prejavovať v plnej intenzite. V snímke si zahrali aj Gabriel Byrne, Ale Wolff, Milly Shapiro, Ann Dowd a Mallory Bechtel. Hereditary nakrútil ako svoj celovečerný debut Ari Aster.

Snímka debutovala na festivale Sundance a stretla sa s ohromným nadšením kritikov (momentálne má na stránke Metascore famóznych 89%) a trailer ukazuje, že sa máme rozhodne na čo tešiť. Do širokej americkej distribúcie sa Hereditary dostane 8. júna (červen) tohto roka.

Kritikmi milovaný horor Hereditary láka na intenzívnu pekelnú jazdu plnú prízrakov a psychologického teroru
Zdroj: A24
Domov
Zdieľať
Diskusia