Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. januára 2018, 20:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Raperka Sima predstavuje videoklip nevhodný pre maloletých divákov, v ktorom obsadila úlohu dominy v latexe

HUDBA
Uložiť Uložené

Ide o posledný videoklip k debutovému albumu FEMINA.

Mladá speváčka a raperka Sima stihla v závere uplynulého roka vydať svoj debutový sólový album s názvom FEMINA, na ktorom sa venovala primárne téme vzťahov. Teda lepšie povedané, konkrétnej skupine neverných mužov, pričom na základe samotných textov odhadujeme, že si s nimi čo-to zažila. 

K albumu už vyšlo aj viacero videoklipov a dnes tu máme vraj úplne posledný. Predpokladáme, že Sima opäť nabehne na formát pravidelného vydávania singlov, keďže na svojich fanúšikov myslí a po albume bude tvoriť aj naďalej. Vizuál dostáva skladba Čau a samotné spracovanie mnohých prekvapí. Už v úvode sa dozvedáme, že zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov, čo má v konečnom dôsledku pravdepodobne opačný efekt a zvedavosť ešte stúpa. 

Tvorbu klipu si na starosti zobral Michal Kvak so svojím tímom, no scenár aj stvárnenie hlavnej úlohy má na starosti samotná autorka. A tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia