Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2018, 20:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Priznať homosexualitu a nájsť svoju prvú lásku. Týmito dvoma problémami sa musí stredoškolák Simon každodenne zapodievať

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Komediálna dráma od výkonného producenta komiksových seriálov, ako Arrow či The Flash, sa pozrie na netradičné starosti mladého stredoškoláka.

Simon Spier túži konečne spoznať svoju veľkú lásku, no je v tom malý háčik. Nikto totiž netuší, že Simon je gej. A aby toho nebolo na mladého študenta málo, podarí sa mu cez internet zamilovať do anonymného chalana priamo z jeho školy. Podľa traileru sa určite môžeme tešiť na množstvo zábavy, no ani tá sa občas nezaobíde bez niekoľkých dramatických či dojemných scén.

Hlavnú rolu si v snímke Love, Simon zahrá Nick Robinson (Jurassic World) a okrem neho vo filme uvidíme aj Katherine Langford (13 Reasons Why), Alexandru Shipp (X-Men: Apocalypse), Jorgea Lendeborga Jr. (The Land), Logana Millera (Scouts Guide to the Zombie Apocalypse) a Jennifer Garner (Dallas Buyers Club). Za réžiou filmu stojí Greg Berlanti (výkonný producent Arrow, The Flash, Supergirl, Riverdale či Legends of Tomorrow) a scenár napísala Elizabeth Berger a Isaac Aptaker (This Is Us). V českých a slovenských kinách sa snímky dočkáme 14. júna (červen) 2018. Čo poviete na upútavku? Môže byť?


Priznať homosexualitu a nájsť svoju prvú lásku. Týmito dvoma problémami sa musí stredoškolák Simon každodenne zapodievať
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia