Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2018, 19:36
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Prostitútka porodila a o 30 minút stála znovu pri ceste a čakala na zákazníkov. Situácia v britskom meste je naozaj zúfalá

ZAUJÍMAVOSTI EROTICKÉ SLUŽBY
Uložiť Uložené

So ženami pri cestách si nevie rady ani polícia.

Rozhodne nemáme v pláne obhajovať žiadnu prostitúciu, no niet pochýb, že život tých, ktorí vykonávajú najstaršie remeslo, nie je vôbec jednoduchý, akokoľvek sa do tohto stavu dostali. Mnoho významných miest má svoje miesta, kde sa prostitútky či prostitúti združujú a situácie tam bývajú rôzne.

Jedno z najpopulárnejších takýchto miest je Hessle Road v britskom meste Hull (celým názvom Kingston upon Hull). Podľa britskej polície sa v tejto časti mesta strieda približne štyridsať žien, ktoré na miesto prichádzajú v rozličných hodinách a obdobiach, informuje tamojší denník Hull Daily Mail.

Britská polícia sa sexuálnym pracovníčkam snaží pomáhať a tvrdí, že väčšina zo žien si prešla ťažkým zneužívaním alebo psychickými problémami. Niektoré vraj predávajú svoje telo už i desať rokov.

Prostitútka porodila a o 30 minút stála znovu pri ceste a čakala na zákazníkov. Situácia v britskom meste je naozaj zúfalá
Zdroj: Steve Parker

Neúprosnosť ulice však nepredstavuje jediný problém pre prostitútky. Mnoho žien je zapletených v priekupníctve, iné partneri nútia k nepríjemným činnostiam a ďalšie sú zasa bez domova a prespávajú na pohovkách. Jednoznačne najšokujúcejší prípad však pochádza z obdobia, kedy prostitúka porodila a už o polhodinu bola znovu videná pri Hessle Road.

Odporúčané
Darine Moore: Mnohé baby na Onlyfanse si za selfíčka z kúpeľne o špinavé zrkadlo pýtajú nehorázne peniaze. Malo by to mať úroveň Darine Moore: Mnohé baby na Onlyfanse si za selfíčka z kúpeľne o špinavé zrkadlo pýtajú nehorázne peniaze. Malo by to mať úroveň 30. mája 2022, 14:30

A samozrejme, treba spomenúť aj drogy, tie pre prostitútky predstavujú značnú časť výdavkov. Mnoho žien zarába tiež pre svojich partnerov, ktorí sú zvyčajne bez zárobku. Podľa polície je najväčší problém žien nízke sebavedomie. Pomoc tak radšej nevyhľadávajú a užívajú si pozornosť, ktorú im venujú muži spolu s finančnou výslužkou.

Domov
Zdieľať
Diskusia