Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2018, 16:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Démonický Slender Man sa prebúdza v mrazivých záberoch z celovečerného hororu a zanecháva za sebou mŕtve a zmiznuté deti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Do kinosál dorazí Slender Man na jar tohto roku. Tešíte sa?

Bola to samozrejme len otázka času. Tak vďačná postava, akou je práve bubák Slender Man, sa nerodí každý deň, takže by od filmárov bolo hriechom, keby jej nedali vlastný film. Ten režíruje Sylvain White (Stomp the Yard, The Losers) a nižšie si môžete pozrieť prvý trailer. Sledner Mana vytvoril v roku 2009 Eric Knudsen, keď do starých fotografií nafotoshopoval záhadnú postavu bez tváre. Mytológia okolo Slender Mana sa začala postupne rozvíjať v rôznych príbehoch, videohrách či amatérskych filmoch.

 

Slender Man sa objavuje v podobe nezvyčajne vysokého človeka bez tváre, ktorý prenasleduje a unáša deti. V roku 2014 sa bohužiaľ táto postava stala inšpiráciou pre hroznú udalosť, ktorá mohla skončiť tragédiou. Dve 12-ročné školáčky totiž verili, že Slender Man je skutočný a aby sa stali jeho "žiačkami", pokúsili sa zavraždiť svoju spolužiačku. Zasadili jej 19 bodných rán a podľa lekárov ju od smrti delili sekundy. Tento prípad sa stal námetom pre dokumentárny film Beware the Slenderman. V celovečernej snímke si zahrajú Joey King, Annalise Basso, Javier Botet, Julia Goldani Telles, Jaz Sinclair či Kevin Chapman. Premiéra je stanovená na 18. mája (květen) 2018. Ako na vás pôsobí trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia