Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2017, 8:41
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Agresívne dinosaury, utekajúce dinosaury a vystrašená záchranná skupina ľudí. Debutový trailer pre pokračovanie Jurassic World je tu!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý plnohodnotný trailer k Jurassic World: Fallen Kingdom je konečne tu a my ho vítame s otvorenou náručou!

Nie je to vôbec tak dávno, čo k nám tvorcovia priniesli úplne prvé zábery z pokračovania očakávaného Jurského Sveta, ktoré sme vám vzápätí s radosťou sprostredkovali. Dnešný deň ale prichádzame rovno s prvým fantastickým trailerom. V ňom budete mať možnosť vidieť všetko očakávané. Sympatickú dvojicu Chris Pratt - Bryce Dallas Howard a nespútanú prírodu, plnú všemožných dinosaurov, z ktorých niektoré patria medzi obete a tie zvyšné medzi krvilačných lovcov. Na ktorú stranu sa pridá ľudská rasa?

Jurassic World: Fallen Kingdom režíruje J. A. Bayona (The Orphanage) a o scenár sa postarala dvojica Colin Trevorrow (Jurassic World) a Derek Connoll (Kong: Skull Island). V očakávanom veľkofilme si zahrá Chris Pratt, Bryce Dallas HowardTed LevineJustice SmithGeraldine Chaplin, James CromwellDaniella PinedaToby JonesRafe Spall, či Jeff Goldblum. Premiéra nového Jurského Parku je plánovaná na 21. júna (června) 2018. Akým dojmom na vás zapôsobil debutový trailer? Už aby bolo leto, však?

Domov
Zdieľať
Diskusia