Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2017, 18:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Streamer predstieral, že hrá UFC, aby mohol platený zápas zadarmo vysielať pre fanúšikov. Vyhol sa vďaka tomu autorským právam

ZAUJÍMAVOSTI UFC
Uložiť Uložené

Na internete si jeho čin ľudia zamilovali.

Ak si chce človek pozrieť kvalitné bojové športy, väčšinu času si za to musí aj poriadne zaplatiť. Doteraz neznámy streamer AJ Lester však prešiel veľkým spoločnostiam cez rozum, pretože si pre svojich fanúšikov pripravil šikovný trik, vďaka ktorému si mohli zápas v rámci podujatia UFC 218, kde mimochodom Holloway opäť porazil Alda, pozrieť úplne bezplatne. Na viacerých platformách, okrem iných aj na Twitchi, zapol svoj stream, pričom v pozadí bežal priamy prenos z bojového podujatia a v popredí zase AJ Lester predstieral, že nestreamuje zápas, ale hrá hru UFC.

V ruke mal preto herný ovládač a reagoval na každý úder, ktorý jeden druhému zasadili, a okamžite si získal srdcia desiatok tisíc fanúšikov. Na Twitteri si musel onedlho vypnúť všetky notifikácie, pretože v priebehu pár hodín mu pribudlo toľko sledovateľov, že mu prestal správne fungovať aj mobil, a aj keď sa mu zatiaľ nikto z UFC neozval, svoje video radšej zmazal. Na druhej strane, teraz dúfa, že si ho ľudia zapamätajú a v budúcnosti svoju získanú slávu využije ešte vo svoj prospech, pretože jeho čin mnohým ľuďom ušetril kopu peňazí, za čo si zaslúži naše uznanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia