Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2017, 17:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Premeň svoj škaredý vianočný sveter na roztomilého soba Rudolfa vďaka vlastnému poprsiu. Bizarný trend si ľudia zamilovali

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Škaredým vianočným svetrom nikdy nič nepokazíš.

Ak chceš pred Vianocami skutočne zaujať, potom niet lepšej možnosti, ako si zadovážiť poriadne škaredý vianočný sveter. Čím bizarnejšie tvary a časti obsahuje, tým budeš pre tvoje okolie zaujímavejším a ak sa nebojíš vyzerať aj trošku odvážnejšie, potom sa stačí na portáli Etsy poobzerať v obchode zvanom YourSassyGrandma. Namiesto svetra z tradičných obchodov si na webe môžeš objednať výnimočný kúsok, ktorý nielenže kombinuje všetky otravné a škaredé súčasti Vianoc, ale ešte aj obsahuje prázdne miesto v oblasti, kde sa vyskytuje tvoja hruď, a teda aj bradavka, čo vyhovuje mnohým ženám aj mužom.

Veľmi rýchlo totiž môžeš svoje poprsie, teda jednu časť z neho, premeniť na roztomilého vianočného soba a aj keď to majú ženy jednoduchšie, ani muži sa nemusia obávať toho, že by sob Rudolf nezožal úspech. Viacero užívateľov na Instagrame sa už odvážilo vyjsť vo svetroch medzi ľudí a ak máš dostatok odvahy, určite si jeden skús zadovážiť aj ty, pretože lepší vianočný outfit by si hľadal len ťažko.

Domov
Zdieľať
Diskusia