Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2017, 20:54
Čas čítania 0:00
Radka T.

Astropehy sa stávajú najnovším horúcim trendom. Ženy vďaka tomu nosia na svojej tvári súhvezdia

MÓDA TETOVANIE
Uložiť Uložené

Pehy budú vďaka tomuto trendu vyzerať prirodzene, ale zároveň budú pripomínať súhvezdia.

Kým ženy, ktorých tvár zdobia pehy, ich vo veľa prípadoch nenávidia, existujú aj také, čo by ich chceli mať, a to čo najvýraznejšie. Aktuálnym trendom sa preto stali astropehy. Pri ňom si však treba aj niečo vytrpieť, keďže majú podobu tetovania. Určené je pre všetky milovníčky pieh aj astrológie. 

Cieľom totiž je, aby pehy pripomínali tvar súhvezdia a zároveň vyzerali prirodzene. Na tvár, ale i dekolt nadšených zákazničiek ich tetuje artistka Jessica Knapiková. Samotná autorka tohto trendu si za ním stojí, vychádza totiž z vlastného záujmu o astrológiu a vyhlasuje, že má rada veci so skrytým významom. 

Jessica poznamenáva, že ide o kozmetické tetovanie, je teda jemnejšie a menej kruté pre pokožku. Zároveň pripomína, že toto tetovanie nie je trvaléPehy postupne vyblednú, až po dvoch rokoch zmiznú úplne.

Jessica takýmto spôsobom kombinuje astrológiu, skryté posolstvá či znamenia i pehy, a to všetko v jemnom a zmysluplnom tetovaní. Nesie prívlastok semipermanentné, a to práve preto, že na koži vyzdrží len istú dobu a postupne stráca svoju intenzitu. Dovtedy však urobí svoju nositeľkou špeciálnou a jedinečnou, čo sú prívlastky, ktoré na tom celom Jessicu fascinujú a bavia najviac.

 

Příspěvek sdílený Photos (@lfxphotos),

Domov
Zdieľať
Diskusia