Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017, 13:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na debutovom albume Pouličného autora tónov nájdeš celé Pozor Records vrátane Rytmusa a dozvieš sa všetko o autorovom živote

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

Zo snippetu sa dozvedáme, že vo väčšine skladieb pôjde P.A.T. naozaj do hĺbky.

P.A.T. vydá o pár dní svoj prvý plnohodnotný album, ktorý vo vlastnej réžii najprv napísal a potom aj celý nahral. Zároveň si sám na mieru ušil drvivú väčšinu hudobných produkcií a na svedomí má do veľkej miery aj samotný zvuk a aranže, aj keď finálny master už putoval do rúk jednému z najpovolanejších - Maikymu Beatz. Už sme sa dočkali aj viacerých singlov a tiež dlhšieho videa, kde Pouličný autor tónov rozobera samotné skladby, no teraz prišiel na rad aj oficiálny snippet

Ako už mnohí vedia, na projekte 3.U.M.F. nájdeme celé Pozor Records vrátane Rytmusa a Laris, ktorú neoficiálne berieme za členku aj keď ňou v skutočnosti nie je, keďže je len otázkou času, kedy sa tak naozaj stane. Jej debut je zatiaľ v nedohľadne, no veríme, že v roku 2018 nabehne na podstatne väčšiu aktivitu. 

Vypočuj si teda pohromade všetky ukážky a nezabudni predobjednávať originál, ktorý sa k tebe domov dostane okolo 6. decembra. Od budúceho roka môžeme zároveň očakávať aj turné, no zatiaľ nemáme žiadne ďalšie aktuality a informovať vás budeme postupne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia