Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2017, 23:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Logic chce, aby jeho frajerka bola díler, Separ je stále krajší a Kali tvrdí, že všetko robíš iba naoko. Dame zverejňuje ďalšie skladby

HUDBA KALI SEPAR YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Album SELFMADE budeš mať doma o pár dní, a tak je na čase zverejniť ďalšie plnohodnotné skladby.

O pár dní sa medzi fanúšikov dostane Dameho debut s názvom SELFMADE. Album bude ešte chvíľu vo fáze predobjednávok, vďaka ktorým sa môžeš jednoducho dostať k ďalšiemu hudobnému počinu, kde nájdeš spolupráce člena DMS za posledné roky a aby toho nebolo málo, Dame dal záujemcom o jeho tvorbu možnosť vyhrať poukaz na kérku aj na tenisky. 

Postupne zverejňuje aj všetky ukážky a dnes sme sa pri príležitosti Black Friday dočkali bonusu v podobe hneď dvoch nových vecí. Na oboch nájdeme aj atraktívnych hostí, pričom na tej prvej dokonca pre mnohých prekvapivú spoluprácu Separa a Logica. O ich kolaborácii sme však vedeli už zo sociálnych sietí po festivale Hip Hop Žije, kedy si k sebe našli cestu. Ide viacmenej o reprezent záležitosť, a tak Dame pridal aj vec Naoko s Kalim, kde vykolísal tematickú nerovnováhu a ty mu aspoň nemôžeš nič vyčítať. Ďalšie slová sú už asi zbytočné, poďme skontrolovať výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia