Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2017, 19:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dame zverejňuje ukážky všetkých skladieb k albumu SELFMADE. Čakajú nás spolupráce s celou scénou aj netradičné témy

HUDBA
Uložiť Uložené

Člen DMS vydáva svoj debutový sólový album, do ktorého vložil všetky svoje schopnosti.

Na Slovensku sa už stalo tak trochu tradíciou, resp. nevyhnutnou požiadavkou fanúšikov, že pred každým novým vydaným rapovým albumom by mal uzrieť svetlo sveta aj snippet, resp. kompletne všetky ukážky z albumu. Dôvodov je určite viac, mnohí sa boja, že sa im nebudú páčiť melódie a interpreta sú ochotní podporiť len v prípade, ak je všetko podľa ich predstáv. 

Z pohľadu samotných autorov chápeme tých, ktorí snippety robia aj tých, ktorí ich ignorujú, vždy je však vítané kvalitné a jedinečné spracovanie. O Dameho albume sme si už všetko dôležité zhrnuli v tomto článku pred pár dňami, a tak dnes pridávame informáciu o slušných číslach z predpredaja, na základe ktorých sa člen DMS rozhodol bonusový FEATTAPE pridať ku každej predobjednávke

Čo sa týka samotného snippetu, v Dameho podaní dostáva podobu videoklipu s množstvom záberov, ktoré dohromady vytvárajú jeden celok. Dozvedáme sa aj mená všetkých hostí a ostáva nám len počkať si na samotný výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia