Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2017, 14:10
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

PewDiePie si robí srandu z ľudí nosiacich Supreme len kvôli značke. Všetko je veľmi predražené a dokonca vyrobil i napodobneninu

ZAUJÍMAVOSTI SUPREME YOUTUBE
Uložiť Uložené

Najznámejší youtuber sa vyjadril na adresu dôležitej ikony dnešnej kultúry mladých ľudí.

Značka Supreme je fenomén, ktorý už dlhé mesiace môžeš ľahko vidieť aj v slovenských uliciach. Mimoriadne populárne sú aj rôzne fejkové napodobeniny. Mnoho z ľudí však dnes nosí značku Supreme len preto, aby sa vozili na vlne hypu, ktorý značka spôsobila. Snažia sa zlepšiť svoje sociálne postavenie či spraviť dojem na ostatných, no o samotnej značke nemajú žiadne vedomosti. Dokonca, mnohí takýto ľudia nosia i napodobeniny a ani o tom nevedia. Jednoducho vidia nápis Supreme na tričku v stánku na promenáde na Makarskej a hneď ho vymieňajú za dvadsaťeurovku.

Extrémne prípady sú ľudia, ktorí len kvôli značke vyčkávajú dni v radoch pred releasom nového oblečenia, no ako sa dozvieš v samotnom klipe, cieľom mnohých je len zviesť sa na vlne trendov, čo je podľa samotného Felixa veľmi smutné. PewDiePie si totiž vo svojom najnovšom videu robí srandu z takýchto ľudí, no tiež nechápe troj- či štvormiestne cenovky Supreme produktov. Napodobneniny však odsudzuje a na demonštráciu si dokonca ironicky vyrobí aj vlastnú, pričom zaplatí len približne 5 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia