Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017, 19:16
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Traja chlapíci ukradli z dodávky kuriéra cez 300 kusov iPhonu X. Lup má hodnotu viac ako 300-tisíc eur

TECH APPLE KRÁDEŽ KURIÉR
Uložiť Uložené

Dnešné spustenie predaja desiatky sprevádzalo aj zopár incidentov.

Hodnota najnovšieho iPhonu, ktorý začali dnes oficiálne predávať, je tak vysoká, že niekomu stál za poriadne problémy. V Spojených štátoch amerických, konkrétnejšie v San Franciscu, sa totiž kvôli nemu traja zamaskovaní muži vlámali do zamknutého auta miestneho kuriéra z UPS a odniesli si so sebou pomerne bohatú nádielku - cez 300 kúskov s celkovou hodnotou viac ako 300-tisíc eur, informuje web The Verge.

Akcia prebehla v doobedňajších hodinách na parkovisku neďaleko nákupného centra. Všetko vraj bolo podľa dostupných informácií vopred veľmi dobre naplánované, pretože mali dodávku najskôr sledovať a keď vodič odišiel vybaviť nedočkavých zákazníkov, lúpežníci ani sekundu neváhali a pustili sa do roboty. Po návrate tak zistil, že mu chýba pár stoviek smartfónov. Sofistikovaných zlodejov momentálne hľadá už aj polícia, ktorej asistuje samotný výrobca vrátane spomínanej kuriérskej spoločnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia