Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2017, 12:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vrátila sa už Selena Gomez k Justinovi Bieberovi? Paparazzi ich nachytali aj ruka v ruke na romantickej prechádzke

JUSTIN BIEBER SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Selena po rozchode dlho netrúchlila.

Neprešiel ani týždeň od správ o tom, že Selena Gomez urobila za vzťahom s The Weekndom hrubú čiaru a fanúšikovia predchádzajúcej hviezdnej dvojice jasajú. Selena pred pár rokmi tvorila pár s Justinom Bieberom a obaja zrejme potrebovali v živote zažiť rôzne zážitky, aby sa ich cesty mohli napokon opätovne spojiť. Po rozchode so svojím posledným priateľom všetci rozmýšľali nad tým, ako bude zlomené srdce opravovať Selena tentoraz a samotná speváčka nám na to dala jasnú odpoveď.

Paparazzi sa nedali zahanbiť a v americkom Los Angeles detailne sledovali každý jej pohyb, pričom len malé množstvo z nich prekvapilo, že sa po chvíli stretla práve s Justinom a nielenže si zašli zajazdiť na bicykloch a nakúpiť, mali k sebe veľmi blízko a vo viacerých momentoch ich vzájomné dotyky naznačovali, že stará láska skutočne nehrdzavie. Aj keď samozrejme ani Selena a ani Justin opätovné začatie vzťahu oficiálne neoznámili, fanúšikovia oboch hviezd majú vo všetkom jasno a aj fotografie podľa nich podčiarkujú to, že Selena a Justin zase tvoria pár. Nebolo by to vôbec na škodu, pretože roztomilé návraty tínedžerskej lásky ľudia v šoubiznise milujú a ak si Justin so Selenou výborne rozumeli v minulosti, potom niet dôvodu, prečo by to spolu nemohli skúsiť znovu.



Domov
Zdieľať
Diskusia