Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2017, 4:36
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Megan Fox ľutuje, že sa nechala vyšmariť zo série Transformers. Ako sa to vlastne začalo?

FILMY A SERIÁLY MEGAN FOX
Uložiť Uložené

Megan sa našťastie zo všetkého rýchlo poučila.

Megan Fox sa prednedávnom v rozhovore pre Cosmopolitan U.K. vyjadrila o svojom správaní sa ako primadona počas natáčania filmu Transformers. Teraz už 31 ročná herečka bola v roku 2009 veľkou hviezdou vďaka úspešnému štartu tejto sci-fi série. Fox celú svoju skúsenosť a jej dopad berie ako obrovské ponaučenie. V interview sa vyjadrila následovne: „Bol to absolútne nízky bod v mojej kariére. Bez "toho" by som sa tak rýchlo nepoučila. Stačilo sa len ospravedlniť, ale ja som odmietla. Bola som pokrytecká, keď som mala 23. Neuvedomila som si, že je to pre vyššie dobro. Považovala som sa za Johanku z Arku.“ Ďalej dodala, že jej vyhodenie jej nie len ublížilo, ale aj spôsobilo rázny duševný vývoj. 

Všetko to začalo, keď v interview v roku 2009 priradila spôsob režírovania Michaela Baya k Hitlerovi, čo pochopiteľne veľa ľudí nepotešilo. Fox prezradila: „Počas natáčania chce byť ako Hitler, a aj je. Je to nočná mora s ním spolupracovať, ale keď nie je vo svojom režisérskom móde, tak si jeho osobnosť užívam. Je čudný. Nie je vôbec spoločenský.“ Takýto komentár sa rozhodne nepáčil producentovi Stevenovi Spielbergovi, ktorý údajne stál za jej vyhodením. V tretej časti ju tak nahradila modelka Rosie Huntington-Whiteley. Bay v roku 2011 prezradil, že bola vyhodená za "tú vec s Hitlerom" a Spielberg mu povedal, aby to urobil okamžite. Michael Bay a Megan Fox sa odvtedy zmenili a Bay povedal, že herečka je pre neho ako rodina. Dvojica spolu natočila ešte dva filmy Teenage Mutant Ninja Turtles a celú záležitosť hodili za hlavu. 

Megan Fox ľutuje, že sa nechala vyšmariť zo série Transformers. Ako sa to vlastne začalo?
Zdroj: DreamWorks Pictures & Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia