Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. novembra 2017, 14:27
Čas čítania 0:00
Marek R.

Nielen stromy, ale aj ženy sú najkrajšie na Horehroní. Týchto desať krások zabojuje o titul najočarujúcejšej Horehrončanky

REFRESHER
Uložiť Uložené

Druhý ročník súťaže Miss Horehronie je plný slovenskej krásy.

Súťaže Miss Slovensko a Miss Universe za rok 2017 už máme pekne za nami, no keďže nielen stromy, ale aj ženy sú najkrajšie na Horehroní, tak tu máme ďalšiu súťaž krásy s názvom Miss Horehronie. Tento rok pôjde ešte len o druhý ročník, v ktorom si to desať finalistiek vybraných odbornou porotou rozdá o titul najkrajšej Horehrončanky. 

Ambasádorkou tohtoročnej edície je 1. vicemiss Slovensko z roku 2015, naša krásna moderátorka Barbora Bakošová, ktorá vie určite čo-to poradiť finálovej desiatke. Samotný galavečer sa uskutoční už 3. novembra v Brezne a okrem horehronskej krásy počas neho uvidíme aj módnu show rôznych renomovaných dizajnérov a odevných značiek. Diváci sa taktiež môžu tešiť na vystúpenia Majka Spirita, Štefana Šteca či Kristíny, ktorá pre tento región pred pár rokmi naspievala skladbu, no a večer bude moderovať nemenej obľúbený Lukáš Latinák. Týchto desať finalistiek zabojuje o titul.

Kristína Víglaská

17-ročná finalistka s číslom 1, Kristína Víglaská z Banskej Bystrice, vám možno bude známa, keďže len počas nedávno skončeného leta sa zúčastnila súťaže Miss leta, kde sa dostala až na pódium. Najradšej sa venuje športu, ktorý ju baví už odmalička a niet sa preto čo čudovať, že je už dvojnásobnou majsterkou Slovenska. 

Diana Ölvecká

Rovnako ako prvá finalitka, aj tá druhá bude reprezentovať metropolu stredného Slovenska - Banskú Bystricu, odkiaľ pochádza. 19-ročná Diana miluje hudbu, literatúru či tanec, ktorému sa venuje už od detstva. Taktiež ju nadchnú skanzeny, múzeá, (ne)obyčajné chvíle s priateľmi, úprimný úsmev či ľudia, ktorí sa neboja byť sami sebou.

Viola Kazárová

Do finálovej desiatky sa dostala aj 17-ročná Viola z Predajnej. Aj ona má rada hudbu či šport, snaží sa žiť zdravo a má rada pobyt na čerstvom vzduchu na prečistenie mysle. Taktiež by ste ju často našli v kuchyni, keďže rada vyvára a pečie všetko možné. 

Lucia Jasenovská

Štvrtá finalistka a po tretíkrát z Banskej Bystrice. 20-ročná Lucia miluje ľudové tance, venuje sa im už od svojich štyroch rokov a je tiež členkov folklórneho súboru Bystrina. Okrem toho rada športuje, pečie či dokonca hrá aj na klavíri.

Karina Kazárová

Z mesta Podbrezová sa do finále prebojovala aj 19-ročná Karina, ktorá študuje na Akadémii Policajného zboru v Bratislave. Medzi jej záľuby patria literatúra, biatlon, beh, turistika či tanec a počas daždivých dní nepohrdne ani dobrou detektívkou. 

Kristína Pavlíková

Druhú polovicu finalistiek otvára 20-ročná Kristína zo Slovenskej Ľupče. Je milovníčkou tanca, srdcom folkloristka, ktorý sa pre ňu stal neodmysliteľnou súčasťou života. Je aktívnou členkou FS Partizán, vďaka ktorému cestuje po svete, zažíva potlesk  na veľkých amfiteátroch a to je pre ňu nenahraditeľný pocit.  

Rebecca Laura Richterová

Z Banskej Bystrice pochádza aj Rebecca Laura s poradovým číslom 7. Medzi jej záľuby patria surfovanie, šport či malovanie a taktiež je veľkou milovníčkou zvierat. Nedokáže žiť v stereotype, a preto v živote potrebuje výzvy a dynamiku.

Dominika Kováčová

Finalistkou číslo 8 je 17-ročná Dominika z Lopeja. Medzi jej hobby patria šport (tanec, florbal, korčuľovanie, cyklistika, plávanie, beh, turistika), hudba, kvety, zvieratá, móda či kreatívna tvorba rozličného zamerania. Taktiež rada svoj voľný čas trávi v prírode na prechádzkach so svojím psíkom a ochotne pomáha rodičom.

Nikoleta Medveďová

Pomaly sa blížime ku koncu, no ešte predtým tu máme 18-ročnú Nikoletu z Brezna. Medzi jej záľuby patria šport, turistika, varenie a korčuľovanie, gymnastike sa venovala profesionálne 8 rokov. V budúcnosti by chcela cestovať po svete a objavovať nové miesta.

Lea Pohančaníková

No a poslednou finalistkou s číslom desať je 17-ročná Lea z Polomky. Tohtoročná najmladšia finalistka miluje šport, hudbu, prírodu, záhradkárstvo či prácu s deťmi a aktívne sa venuje atletike a gymnastike. 

 

Anketa:
Ktorá Horehrončanka ťa zaujala najviac?
Kristína Víglaská
Diana Ölvecká
Viola Kazárová
Lucia Jasenovská
Karina Kazárová
Kristína Pavlíková
Rebecca Laura Richterová
Dominika Kováčová
Nikoleta Medveďová
Lea Pohančaníková
Kristína Víglaská
5 %
77 Hlasov
Diana Ölvecká
17 %
283 Hlasov
Viola Kazárová
4 %
60 Hlasov
Lucia Jasenovská
16 %
265 Hlasov
Karina Kazárová
14 %
241 Hlasov
Kristína Pavlíková
4 %
64 Hlasov
Rebecca Laura Richterová
21 %
363 Hlasov
Dominika Kováčová
2 %
32 Hlasov
Nikoleta Medveďová
9 %
146 Hlasov
Lea Pohančaníková
10 %
166 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia