Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2017, 15:31
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Rád stalkuješ na Facebooku? Hacker vytvoril prehľadný web, ktorý ti to výrazne uľahčí

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Vložíš profil používateľa, chvíľku počkáš a máš pred sebou azda všetko, čo hľadáš.

Voľnočasové aktivity mnohých z nás nepredstavujú iba športovanie, čítanie kníh alebo také hranie hier. Niektorí z nás venujú značnú časť svojho času aj niečomu, čomu sa hovorí stalkovanie iných používateľov sociálnych sietí. A aby to mali trošku jednoduchšie, hacker Anti De Ceukelaire im ešte dávnejšie sprístupnil veľmi šikovný online nástroj, ktorý poskytuje prehľad vo všetkom, čo má dotyčný rád, čo všetko zverejnil alebo aké aktivity vykonával na Facebooku

Jedinou podmienkou je, aby používateľ sprístupnil príslušné dáta pre širokú verejnosť. V opačnom prípade príliš nepochodíte. Tvorca webu stalkscan.com navyše tvrdí, že jeho skutočným cieľom nie je pomáhať stalkovať, ale napomenúť technicky menej zdatných jedincov, aby nezanedbávali virtuálne súkromie. S pomocou nástroja si totiž vedia pri minimálnej námahe skontrolovať, aké osobné informácie denno-denne zverejňujú.

Odporúčané
Meta oslovila 6 talentovaných Slovákov, aby svojím umením poukázali na šírenie hoaxov v spoločnosti. Pozri si, čo vytvorili Meta oslovila 6 talentovaných Slovákov, aby svojím umením poukázali na šírenie hoaxov v spoločnosti. Pozri si, čo vytvorili 4. júla 2023, 10:00

Celý proces preto pozostáva iba z vloženia profilu používateľa a stlačenia hlavného tlačidla, po čom web zobrazí všetky dostupné kategórie vrátane filtru, kde v prípade potreby možno zadať špecifické parametre. Keď potom kliknete na niektorú z kategórií, internetový prehliadač vám automaticky otvorí novú kartu s príslušnými informáciami, čiže vôbec nič komplikované.

Rád stalkuješ na Facebooku? Hacker vytvoril prehľadný web, ktorý ti to výrazne uľahčí
Zdroj: stalkscan.com
Domov
Zdieľať
Diskusia