Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 21:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gleb: Moja hudba nie je pre všetkých (Rozhovor)

REFRESHER GLEB
Uložiť Uložené

Ružinovský MC Gleb vydal pred pár týžňami výborný album Lavička Pimpin a pri tejto príležitosti sme sa rozhodli ho vyspovedať.

Približne v polovici septembra sme sa dočkali netradičnej release párty albumu Lavička Pimpin, ktorá sa konala v ružikovskom amfiteátri. Outdoorovú festivalovú atmosféru si prišli užiť stovky fanúšikov a my pevne veríme, že sa podobná udalosť bude organizovať častejšie. Glebov debut sme si mali od vtedy možnosť intenzívne napočúvať a s pokojným svedomím ho môžeme označiť medzi to najlepšie, čo na Slovensku v posledných dvanástich mesiacoch uzrelo svetlo sveta.

Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli snáď jediného grime MC v našich končinách osloviť s ponukou na plnohodnotný rozhovor a výsledkom je viac než 20-minútový dialóg s moderátorom Adelom. Dozvieš sa všetko potrebné a aj niečo zo zákulisia samotného albumu, no samozrejme sme sa museli pozastaviť napríklad aj pri viditeľnom rozmachu grime štýlu vo svete aj na Slovensku. Viac už ale v samotnom rozhovore. 

Domov
Zdieľať
Diskusia