Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2017, 15:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na svete existuje huba, ktorá vraj ženám spôsobuje okamžitý orgazmus. Stačí ju dobre ovoňať a o chvíľu sa dostavia príjemné pocity

ORGAZMUS
Uložiť Uložené

Naša príroda skrýva tajomstvá, ktoré by mnohé ženy ocenili.

Ešte v roku 2001 uzrela svetlo sveta zaujímavá správa dvoch vedcov, ktorí sa vybrali na Havajské ostrovy a objavili tam vzácnu hubu s údajnými vášnivými vlastnosťami. Aj keď štúdia pozostávala iba z jedinej strany a vedci John C Holliday a Noah Soule sa príliš nezaoberali tým, či je vedecky preukázateľná a ani ju nezopakovali viackrát na väčšej a rozmanitejšej vzorke, zrejme im stačilo to, čo videli hneď prvýkrát.

Svoju štúdiu následne publikovali v International Journal of Medicinal Mushrooms a zaujali odborníkov po celom svete, ktorí chceli zistiť, s akou hubou vlastne dvaja vedci pracovali. Problémom štúdie bolo, že orgazmická huba od nich dostala iba názov Dictyophora bez bližšej špecifikácie, a tak sa hneď začalo polemizovať o tom, či ide o druh s názvom Phallus indusiatus alebo úplne rozdielnu hubu. Vedci spomenuli iba jej výraznú oranžovú farbu, čo by pasovalo, ale aj tak sa dodnes vedú diskusie o tom, čo to na Havaji vlastne skúšali.

Na svete existuje huba, ktorá vraj ženám spôsobuje okamžitý orgazmus. Stačí ju dobre ovoňať a o chvíľu sa dostavia príjemné pocity
Zdroj: Pinterest

Vedci po zistení, že vzácna huba vraj dokáže spôsobovať ženám okamžité orgazmy, zorganizovali menšiu skupinu ľudí. Experimentu sa zúčastnilo iba 16 žien a 10 mužov, z čoho 6 žien po ovoňaní huby dostalo okamžitý orgazmus, zatiaľ čo u ostatných 10 žien sa pri ovoňaní menšieho množstva huby dostavil zvýšený srdcový tep. Na druhej strane, huba nemala žiadne účinky na mužov, ktorí opísali jej zápach ako nechutný.

Odporúčané
„Orgazmus je intenzívnejší a výstrek silnejší.“ Masáž prostaty ti zaručí dvojité vyvrcholenie. Ako na to? „Orgazmus je intenzívnejší a výstrek silnejší.“ Masáž prostaty ti zaručí dvojité vyvrcholenie. Ako na to? 27. januára 2024, 14:30

Vedci potom špekulovali o tom, že ženské orgazmy mala na svedomí zvláštna hormonálna zlúčenina prítomná v konkrétnych častiach huby, ktorá svojím správaním mohla pripomínať ľudské neurotransmitery prítomné pri pohlavnom styku. Aj keď štúdia mala od vedeckých štandardov ďaleko, je možné, že huba mala skutočne na ženy priaznivé účinky a bola dokonca identifikovaná ako Phallus indusiatus, alebo jej podobný druh, pretože táto huba má v Ázii, Afrike či Austrálii povesť skvelého afrodiziaka.

Domov
Zdieľať
Diskusia