Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2017, 14:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Stačí jej 100-tisíc fanúšikov na Instagrame, aby za jediný príspevok zarobila aj 600 eur. Hayley si už bežné zamestnanie nevie predstaviť

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Mladá blogerka sa rýchlo zamilovala do instagramového životného štýlu.

Veľkým snom mnohých tvorcov internetového obsahu je dostať sa do štádia, v ktorom budú môcť opustiť svoje každodenné zamestnanie a jednoducho venovať všetok svoj čas internetu. Podobne začínala aj 25-ročná blogerka Hayley Anderson, ktorá predtým samozrejme pracovala v bežnom zamestnaní, ale vďaka svojej sympatickej tvári a šikovnosti už na Instagrame presiahla hranicu 100-tisíc fanúšikov a zarába si výlučne pomocou sociálnej siete.

Pre našich starých rodičov by bola informácia o tom, že človek dostáva stovky eur za jediný príspevok na internete úplne nepredstaviteľná, avšak Hayley sa to skutočne podarilo, pretože za jeden príspevok sú spoločnosti ochotné zaplatiť jej od 300 do 600 eur. Záleží na tom, s akou spoločnosťou sa momentálne spojí a ako prebieha samotná spolupráca, pričom okrem peňazí Hayley získava aj bezplatné výlety do exotických krajín len za to, že potom konkrétne rezorty spropaguje.

Vo svojich 25 rokoch má prakticky celý produktívny život pred sebou, ale ako sa sama vyjadrila, už si nedokáže predstaviť, že by sa mala vrátiť domov a pracovať v zamestnaní, do ktorého musí dochádzať každý deň. Posledné dva roky len cestuje po svete a vytvára zaujímavý obsah pre svojich fanúšikov, v čom jej pomáha aj priateľ Kyle a ak si uvedomíme, že nový príspevok pridáva každý deň, alebo raz za dva dni, a aspoň polovica z nich je sponzorovaná, jej zárobky sa šplhajú do desiatok tisíc eur bez priveľkej námahy.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

What an incredible summer! @gooseberry.seaside #gooseberryseaside

Příspěvek sdílený Hαуℓeу αndersen ❥ (@haylsa),

Hiding from the sun @naladhumaldives #naladhumaldives

Příspěvek sdílený Hαуℓeу αndersen ❥ (@haylsa),

One ecstatic girl after checking into our villa at @anantaradhigu for the week Hello Maldives! #anantaradhigu

Příspěvek sdílený Hαуℓeу αndersen ❥ (@haylsa),

Adventures in Neverland ⚓

Příspěvek sdílený Hαуℓeу αndersen ❥ (@haylsa),

Obviously this black ice cream is life RN More of it's deliciousness on my story

Příspěvek sdílený Hαуℓeу αndersen ❥ (@haylsa),

Forever searching for the next cliff jump spot

Příspěvek sdílený Hαуℓeу αndersen ❥ (@haylsa),

When all your dreams come true.. ✈

Příspěvek sdílený Hαуℓeу αndersen ❥ (@haylsa),

Domov
Zdieľať
Diskusia