Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2017, 18:58
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

FBI agenti vedú v poslednom traileri pre Fincherov seriál Mindhunter rozhovory s nebezpečnými väzňami, aby vyriešili otvorené prípady

FILMY A SERIÁLY MINDHUNTER
Uložiť Uložené

Zo spojenia Neflixu s Davidom Fincherom už v minulosti jedna pecka vzišla. Budeme však rovnako nadšení aj po blížiacej sa premiére projektu Mindhunter? Nuž, pevne v to veríme.

Do premiéry očakávaného krimi seriálu s názvom Mindhunter, ktorý vzišiel zo spolupráce medzi slávnym režisérom Davidom Fincherom (Fight Club, The Game, Se7en) a známym streamovacím gigantom menom Netflix, ostáva už iba niekoľko posledných dní. Sme teda veľmi príjemné prekvapení, že nám dnes tvorcovia poskytli ešte jeden plnohodnotný trailer s poriadnou porciou celkom nových záberov. Projekt zatiaľ vyzerá nesmierne lákavo a my pevne veríme, že vám už onedlho prinesieme aj naše nadšené reakcie. Dovtedy si budete musieť vystačiť aspoň s nižšie priloženou ukážkou.

Seriál bude adaptáciou knižného bestselleru Mindhunter: Inside the FBI’s Serial Crime Unit od Johna Douglasa a Marka Olshakera, zavedie nás do roku 1979 a predstaví nám dvojicu FBI agentov, ktorá vedie rozhovory s uväznenými sériovými vrahmi, aby sa následne pokúsila vyriešiť niektoré otvorené prípady. Čo sa hereckého obsadenia týka, zahrá si napríklad Jonathan Groff, Holt McCallanayAnna Torv či Hannah Gross.

Okrem samotného Finchera (podľa IMDb zastreší 4 epizódy) sa réžie chopia aj Asif Kapadia (dokumenty Amy, Senna), Tobias Lindholm (dánske drámy Krigen, Kapringen) a Andrew Douglas (The Amityville Horror/3:15 zomrieš!). Všetkých desať epizód bude na Netflixe sprístupnených od 13. októbra (října) 2017. Pre viac informácií klikajte sem. Čo hovoríte na najnovšiu ukážku? Dáte tomuto projektu šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia