Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2017, 12:12
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Instagram pridáva možnosť hlasovať. Sledovatelia Stories tak po novom môžu vyjadriť svoj názor

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Populárna sociálna sieť opäť inovuje svoju aplikáciu.

Po nedávnom pridaní obľúbených face filtrov do živých videí prichádza rad na ďalší náklad noviniek, ktorými chce Instagram opäť trošku oživiť používanie jeho služieb. Okrem možnosti prispôsobiť farbu textu farbám zo zdieľaného záberu v Stories, sme sa dočkali aj možnosti hlasovať, v čom má prsty nová nálepka.

Stačí vytvoriť príbeh, vložiť otázku a čakať na odpovede od tých, ktorí sa k tomu dostanú. Najlepšie však na tom celom je, že ako sledovanie príbehov, tak ani hlasovanie nie je anonymné. Odpovede môžu byť ale iba dve, pričom je už iba na nás, aké tam vložíme. Podobne ako otázky, aj tie sa dajú editovať. 

Ako informuje web TechCrunch, funkcionalita prišla len chvíľu po tom, čo konkurent Snapchat vyrukoval s veľmi podobným riešením v spolupráci s Polly. Instagram teda opäť kopíroval a ani mu to dlho netrvalo. A aby nevyzeral príliš nápadne, nadchádzajúcu aktualizáciu aplikácie okorenil aj inými vylepšeniami.

Domov
Zdieľať
Diskusia