Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2017, 14:59
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Druhá séria The Grand Tour zavíta na obrazovky koncom roka. Tu sú prvé informácie a upútavky

TECH THE GRAND TOUR
Uložiť Uložené

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May už čoskoro predvedú svoju povestnú akciu a humor.

Čakanie na druhú sériu automobilovej show The Grand Tour sa začína pomaly, ale isto blížiť ku koncu. Amazon už nejaký ten piatok začína čoraz viac odhaľovať podrobnosti k novej sérii, ktorú však sprevádza hneď niekoľko komplikácií. Asi väčšina z vás postrehla hrôzostrašnú haváriu Richarda Hammonda spred pár mesiacov vo Švajčiarsku, kde nezvládol riadenie hyperšportu Rimac Concept_One. Okrem toho, hlavného protagonistu, Jeremyho Clarksona, sužuje choroba, medzičasom totiž dostal údajne ťažký zápal plúc. Nové pokračovanie to však ohroziť nemá, ostatne, na sociálnych sieťach môžeme vidieť už hneď niekoľko teaserov, kde je trojica protagonistov v najlepšej kondícií.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May sa na obrazovkách ukážu koncom roka, natáčanie s publikom sa však koná už tento mesiac. Významnou novinkou je, že i napriek zachovaniu doterajšieho konceptu, tím TGT-čka nebude cestovať svetom so stanom za účelom odlišných scén s publikom. Miesto toho, v sérii číslo 2 zakotví štáb v Británii, konkrétne na súkromnom pozemku milionára Nicholase Johnstona v Cotswold Hills. To ale zďaleka neznamená, že The Grand Tour nebude cestovať po svete ako takom, práve naopak. Súdiac podľa prvých informácií vieme, že svätá trojka navštívi v nových dieloch napríklad Chorvátsko, Spojené Arabské Emiráty, Mozambik či spomínané Švajčiarsko. Svedkami tak budeme opäť nefalšovanej akcie, zaujímavých testov (Ariel Nomad, Audi TT RS, McLarenu 720S a ďalšie), no a tešiť sa môžeme aj na tradičný výlet s trojicou starých vozidiel.

Domov
Zdieľať
Diskusia