Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2017, 9:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Po bývalom frajerovi jej zostal darček, tak na Tinderi hľadala krásavca, s ktorým by si ho mohla užiť. Zapôsobil na ňu motivačným listom

ZAUJÍMAVOSTI ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

Tinder poslúžil ako skvelý spôsob na inzerciu.

Na Tinderi úplne najjednoduchšie nájdeš osobu, ktorá má záujem o vzťah na jednu noc, ale občas sa objavia aj vtipné príbehy o tom, ako zoznamovacia aplikácia spojila nečakaných ľudí. Emma Vowell zažila čaro Tinderu na vlastnej koži, keď sa s ňou päť dní pred narodeninami rozišiel jej priateľ a ona v tej chvíli zostala na ocot aj s dvomi lístkami na zoskok s padákom nad Chicagom. Myslela si, že ich bude môcť vymeniť, ale v spoločnosti jej povedali, že lístky sú nevratné, a tak musela vymyslieť kreatívny spôsob, aby zbytočne neprepadli. Na Tinderi si založila profil, v ktorom mužom vysvetlila, že potrebuje atraktívneho chlapa na jeden jediný zoskok, pričom neexistuje šanca na žiadne intímnosti a ponúka skutočne iba jeden bezplatný lístok.

Spomedzi desiatok záujemcov, ktorí si chceli užiť zoskok padákom úplne zadarmo, napokon vyhral 22-ročný Austin Bates, ktorý snahu o zisk lístkov povýšil na novú úroveň. Aj keď Emme rýchlo padol do oka, chcela zistiť, ako veľmi tie lístky chce, a tak ho zobrala za slovo a ponúkaný životopis doplnila ešte aj o motivačný list. Austin nesklamal a onedlho jej odoslal obidva dokumenty, po čom už naisto vedela, že našla svojho nového parťáka. Oslovil ju aj fakt, že Austin bude v decembri odvelený do Nemecka alebo na Havaj, čo použil ako svoju prednosť, takže Emmu nebude v budúcnosti otravovať a zoskok je už teraz naplánovaný na koniec októbra.




Domov
Zdieľať
Diskusia