Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2017, 18:19
Čas čítania 0:00
Marek R.

Sympatická východniarka Dominika získala korunku letnej kráľovnej krásy v súťaži Miss leta

REFRESHER
Uložiť Uložené

Leto už je za nami, a tak prišiel rad na vyhlásenie výsledkov populárnej súťaže.

Leto, nesmierne populárne ročné obdobie mnohých ľudí, je už pár dní oficiálne za nami a bolo teda na čase, aby sme konečne spoznali víťazku súťaže Miss leta 2017.  Finálovú desiatku ste si mohli pozrieť v tomto článku, kde ste mali možnosť aj hlasovať, no oveľa dôležitejšie hlasy boli na oficiálnej stránke súťaže.

Od začiatku júna sa sem mohli prihlásiť ženy vo veku 15 až 28 rokov a ako už býva zvykom, aj tento ročník sa ich prihlásilo nespočet. Tento počet bolo teda potrebné skresať, k čomu prispela aj porota v zložení Karolína Chomisteková, Tomáš Bezdeda, Laura Bednárová, René Štúr a Tomáš Horváth a na konci augusta sme tak dostali finálovú desiatku. Odvtedy však zobrali zodpovednosť do svojich rúk hlasujúci ľudia a rozhodli nasledovne.

Druhou vicemiss sa stala Kristína Víglaská, 17-ročná fyzicky aktívna Banskobystričanka, ktorá sa rada venuje behu a na druhých oceňuje dobrosrdečnosť a láskavosť. Od hlasujúcich divákov získala 13 079 hlasov. Víťazstvo sa tesne ušlo druhej vicemiss Andree Krajčovičovej, jednej z najmladších finalistiek, keďže má len 16 rokov. Andrea získala až 27195 hlasov, no na víťazstvo to nestačilo, keďže 31888 hlasov sa ušlo 19-ročnej Dominike Grecovej z Humenného a tá sa teraz môže tešiť, rovnako ako aj jej dve kolegyne na stupňoch víťazov, na krásne ceny.

 

Víťažka súťaže Miss leto 2017 Dominika Grecová

Domov
Zdieľať
Diskusia