Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2017, 12:00
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Zapletané vrkoče sú srdcovkou mnohých osobností. Braids, ktoré preslávila aj Kim Kardashian, ti predstavíme z dielne Moniky Kalickej

MÓDA
Uložiť Uložené

Do povedomia sa dostali ešte v roku 2004 filmom Million Dollar Baby s herečkou Hilary Swank.

Mnohotvárnosť ženských účesov nepozná hraníc. Či už ide o krátkovlasé slečny alebo ženy s dlhým konským vrkočom, šikovný kaderník dokáže z vlasov vyčarovať účesy na stovky rôznych spôsobov. Veľký trend posledných rokov sú braids alebo zapletané vrkoče, ktoré sa do povedomia najviac dostali ešte v roku 2004 filmom Million Dollar Baby s herečkou Hilary Swank. O pár rokov neskôr tento účes preslávili celebrity ako Kim Kardashian alebo Rita Ora a copy sa stali obľúbeným účesom nielen hairstylistov, ale aj samotných žien i mužov. Poďme sa pozrieť na niekoľko alternatív zapletaných copov, a to priamo z dielne talentovanej vlasovej stylistky Moniky Kalickej.

Monika Kalická

„Braids ako Kim Kardashian - lebo ona z nich spravila trend. Boli a sú v kurze stále. Sú veľmi praktické pre letné obdobie, cvičenie a na festivaloch sú doslova žiadané. Klasické dva boxer braids s cestičkou na stred sú úplne najobľúbenejšie. V dnešnej dobe robím rôzne druhy a kombinácie štyroch a viac úplne tenkých copikov." Braids sú jej srdcovkou a mnohé známe osobnosti slovenského šoubiznisu ju vyhľadávajú práve kvôli tomuto účesu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia