Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2017, 15:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kickboxer sa prvýkrát predstavil v UFC a hneď zničil súpera nečakaným knockoutom. Henrique da Silva doplatil na veľkohubé vyhlásenia

ŠPORT KICKBOX UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Obávaný kickboxer sa v úvodnom zápase zaskvel charakteristickým knockoutom.

Kickbox a MMA od seba nie sú až tak vzdialené, ale prechod z jednej kategórie do druhej si vyžaduje hromadu tréningu a vytrvalosti. Gokhan Saki sa v kickboxe zapísal medzi najväčšie legendy, pretože vďaka svojmu skóre 83 výhier a len 12 prehier zasieval strach do hláv svojich súperov. Holandsko-turecký bojovník zakončil až 59 zo svojich 83 výhier knockoutom a na rovnakej vlne sa chcel uviesť aj v UFC, kde čelil Luisovi Henriquemu da Silvovi.

Henrique mal pred zápasom sebavedomé vyjadrenia o tom, že Sakiho pravdepodobne zloží, aby si po predchádzajúcich neúspechoch napravil chuť a nebolo od toho až tak ďaleko, keď svojho súpera zatlačil do rohu a bez prestávky ho udieral. Saki však trpezlivo čakal a pri prvej príležitosti Henriquemu zasadil rozhodujúci úder, po ktorom padol na zem ako vrece zemiakov a rozhodca radšej zápas ukončil, aj keď neskôr vznikli trenice o tom, či ho mal nechať pokračovať. Kickboxer sa teda v UFC zapísal atraktívne a ako sám tvrdí, do novej súťaže neprišiel len bojovať, ale výhradne víťaziť a celú súťaž ovládnuť.

Domov
Zdieľať
Diskusia