Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2017, 15:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Adam Ďurica rapuje Keď jazdíme my od Kontrafaktu v debutovej časti slovenského Carpool Karaoke

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Televízia JOJ začala jesennú sezónu viacerými zahraničnými formátmi a práve Super Karaoke bol jedným z najočakávanejších.

Slovenské televízie sa do aktuálnej jesennej sezóny pustili vo veľkom a všetko nasvedčuje tomu, že ich cieľom je prilákať k obrazovkám podstatne viac ľudí. Markíza aj JOJ-ka zvolili veľmi jednoduchú cestu a nakúpili formáty zo zahraničia, no samotná selekcia až tak ideálna nebola. Pred týždňom bola odvysielaná pilotná časť bizarnej reality show Take me out, ktorú sme v krátkosti ohodnotili a zhrnuli v tomto článku a viac sa k nej radšej vyjadrovať nebudeme. Už vtedy sme však vedeli, že JOJ-ka má v zálohe ešte jednu obrovskú perlu. Počas celého leta totiž promovala slovenskú verziu svetoznámeho Carpool Karaoke a informácia o jej prípravach sa dostala aj k nám

Už vtedy nám bolo jasné, že samotné obsadenie a výber interpretov nebude žiadna sláva. A to hlavne kvôli tomu, že v skutočnosti na Slovensku vlastne nemáme z čoho vyberať, keďže rádiových spevákov, ktorí by sa potenciálne do šou aspoň trochu hodili, by sme dokázali zrátať na prstoch jednej ruky. Očakávať môžeme kapacity ako Helena Vondráčková či Maťo Ďurinda z Tublatanky. V debutovej časti sa však predstavil Adam Ďurica, ktorý v aute po boku Sväťa Malachovského zaspieval všetky tri svoje hity. No a keďže minutáž show je niekoľkonásobne dlhšia ako minutáž Adamovej diskografie, prišiel čas aj na cudzie skladby a suverénne najväčším prekvapením bola živá prezentácia Keď jazdíme my od Kontrafaktu. Žiaľ, dočkali sme sa len pôvodnej verzie z albumu, takže najlepšia a najnáročnejšia časť už legendárneho hitu nezaznela.  

Celý záznam nájdeš v archíve JOJ-ky v čase od 12:43.

Domov
Zdieľať
Diskusia