Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 16:42
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vraždiaca bábika Chucky s čiernym zmyslom pre humor prenasleduje svoje obete na nových fotkách blížiaceho sa hororu Cult of Chucky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Siedma časť kultovej série bude k dispozícii už o pár dní.

O fakte, že sa kultová vraždiaca bábika so slabosťou pre nabrúsené nože vráti, vie už snáď každý žánrový fanúšik. Chucky bude skrátka znovu hláškovať a vraždiť, presne tak, ako sme od neho zvyknutí. Cult of Chucky, siedme pokračovania klasického hororu Child's Play, nakrútil otec série Don Mancini. Do hlavných úloh sa vrátili Brad Dourif, Fiona Dourif aj Jennifer Tilly.

V Cult of Chucky sa opäť predstaví postava Nica Pierce (Fiona Dourif). Tá je umiestnená v ústave pre psychicky narušených, keďže ju lekári presvedčili, že Chucky (Brad Dourif) je len výplodom jej fantázie a práve ona stojí za masakrom svojej rodiny. Lenže na scéne sa čoskoro objavuje legendárna bábika (teda jej nový model, ale stále posadnutý dušou psychopatického vraha Charlesa Lee Raya) a problémy na seba nenechajú dlho čakať. Na DVD a Blu-ray si diváci budú môcť snímku zaobstarať už 3. októbra (říjen) 2017.

Nepochybujeme, že aj medzi našimi čitateľmi sa nájde mnoho Chuckyho fanúšikov. Prinášame vám teda niekoľko fotografií zo samotného filmu, ale aj z nakrúcania. Dáte siedmemu dielu šancu alebo túto sériu už nesledujete?

Domov
Zdieľať
Diskusia